Δήμητρα Σιγάλα: «Οι δικοί μου άνθρωποι, οι φίλοι μου, είναι όλοι εκτός χώρου»
Showbiz

Δήμητρα Σιγάλα: «Οι δικοί μου άνθρωποι, οι φίλοι μου, είναι όλοι εκτός χώρου»

Η Δήμητρα Σιγάλα δηλώνει πως είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων.

Η ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑLPHA «Αγγελική», μίλησε για το πόσο η επαγγελματική της ιδιότητα επηρεάζει την προσωπική, για τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και για την κρίση που περνάει ο χώρος της.

-Η επαγγελματική σου ιδιότητα επηρεάζει την προσωπική σου ζωή;

«Δεν την επηρεάζει καθόλου, γενικά, είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αν μπορούσα θα ήθελα να μη φαίνομαι καν τους τα έξω, αλλά περιέργως έχω διαλέξει ένα επάγγελμα που είναι ακριβώς αυτό, προβολή τους τα έξω. Ώρες-ώρες πάει τελείως κόντρα στην προσωπικότητα μου αυτό που κάνω. Η καλλιτεχνική μου φύση, για κάποιο λόγο υπερτερεί, γι’ αυτό και το επιλέγω. Όταν λέω κόντρα, εννοώ ότι δεν μου αρέσει, πέρα από τη δουλειά μου, να δημοσιοποιώ οτιδήποτε άλλο, δεν είναι στον χαρακτήρα μου, γι’ αυτό και στην προσωπική μου ζωή «κατεβάζω τα ρολά», τους ιδιότητας ως ηθοποιού, δεν μ’ απασχολεί αυτό το θέμα».

-Οι δικοί σου άνθρωποι, εκείνοι που είναι πιο κοντά σου, τι σου λένε;

«Οι δικοί μου άνθρωποι, οι φίλοι μου, είναι όλοι εκτός χώρου. Ετυχε οι φίλες μου να είναι από το σχολείο, να τους ξέρω πολλά χρόνια και να μην έχουν σχέση με τον χώρο. Αυτό με ικανοποιεί, γιατί δεν δίνουν κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα στο επάγγελμα μου, δεν θα ασχοληθούν για να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω για τη δουλειά».

-Ποια είναι η αντίδραση σου στα σχόλια των δικών σου ανθρώπων, όταν δεν είναι θετικά και δεν τους αρέσει κάτι από αυτά που κάνεις;

«Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο ως τώρα, κι αυτό ίσως οφείλεται στο μέτρο του δυνατού, να κάνω τις επιλογές των συνεργασιών που θέλω, κι όσο με παίρνει, αυτό κάνω».

-Ακούγεται πολυτελές το να υπάρχει δυνατότητα επιλογής των συνεργασιών σε μια εποχή όπως αυτή που βιώνουμε, καθώς περνούσε, κι εξακολουθεί, να περνάει κρίση το επάγγελμα του ηθοποιού.

«Τα τελευταία 10 χρόνια, ναι, περνάει κρίση... Παίζει ρόλο και η τύχη, να σου τύχει να είναι καλή η δουλειά την οποία έχεις να κάνεις, οπότε σε βγάζει ασπροπρόσωπη και η τύχη», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved