Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχω παντρευτεί»
Showbiz

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχω παντρευτεί»

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη πριν από λίγους μήνες απέκτησε το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Στράτο.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες της με τον ερχομό της μπέμπας, γιατί δε μπορεί ακόμα να αποκαλεί σύζυγό της τον Στράτο, αλλά και για τα τηλεοπτικά σχέδια της.

Γιατί δεν μπορείς να αποκαλείς ακόμα τον Στράτο σύζυγο σου;

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχουμε παντρευτεί, επειδή συνέβη μέσα στην καραντίνα και ήμασταν εμείς κι εμείς. Ούτε καν βέρες δεν ανταλλάξαμε. Απλά ντυθήκαμε ένα πρωί, πήγαμε στο δημαρχείο και παντρευτήκαμε».

Άλλαξαν οι προτεραιότητες σου με τον ερχομό της μπέμπας;

«Κοίτα, έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες- θέλοντας και μη. Η μητέρα μου βρίσκεται στην Αγγλία και ο Στράτος πήγε να δουλέψει κάπου πιο μακριά φέτος, εξαιτίας του COVID-19, και έμεινα μόνη μου με την μπέμπα, έχοvτας, βέβαια, τη βοήθεια της πεθεράς μου. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει, επειδή δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Δεν έχω να αφήσω κάπου το παιδί να πάω για έναν καφέ ή να λείψω 10-15 ώρες για τηλεοπτικά γυρίσματα, συν 5 ώρες για το θέατρο».

Επομένως τηλεοπτικά δεν θα σε δούμε κάπου;

«Η αλήθεια είναι ότι συζητούσα κάποια πράγματα προτού γεννήσω, αλλά μόλις ήρθε στη ζωή μου η μπέμπα είπα να κάνω λίγο κρατεί φέτος. Είναι η πιο όμορφη ηλικία και δεν ξαναγυρίζει πίσω. Προς το παρόν, θα μείνω μόνο με το θέατρο και από τον Ιανουάριο του 2021, πρώτα ο θεός, βλέποντας και κάνοντας», είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved