Νάντια Μπουλέ: «Σαν άνθρωπος είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Σαν άνθρωπος είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου»

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Νάντια Μπουλέ μεταμορφώνεται στην Τζένη.

Μεταμορφώνεται σε μια δυναμική γυναίκα αποφασισμένη γη όλα, που προσπαθεί να επιβιώσει ανάμεσα στα μυστικά της και στα αισθήματα που έχει για δύο άντρες!

Ποιος ήταν ο λόγος που είπατε το «ναι» στην «Αγγελική»;

«Πιστεύω πολύ στη δύναμη της ομάδας και στη δύναμη του ταλέντου των συντελεστών, και αυτή η ομάδα τα έχει όλα. Ο Στέφανος Μπλάτσος ηγείται σκηνοθετικά, ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης έχει κάνει το σενάριο και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτό το πρότζεκτ είναι και πάρα πολύ έμπειροι και με τρομερή αισθητική. Οπότε, όταν σε αυτή την ομάδα που ήξερα προστέθηκε και το καστ, ένιωσα μια ασφάλεια να κάνω αυτό το βήμα, ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση».

Ποια είναι τα στοιχεία της Τζένης που σας αρέσουν περισσότερο;

«Είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος. Έχει περάσει από δυσκολίες προσωπικές, που την έκαναν πιο δυνατή, και προσπαθεί να επιβιώσει. Βέβαια ο τρόπος που το κάνει κάποιες φορές ξεφεύγει από τα ηθικά δεδομένα που έχουμε στο μυαλό μας. Προσπαθεί να ισορροπήσει τη λογική με το συναίσθημα. Ο Στέφανος της καλύπτει το κομμάτι της ασφάλειας και της λογικής που έχει ανάγκη στη ζωή της για να νιώθει καλά, αλλά δεν μπορεί να αποφύγει και το πάθος και τη σεξουαλική ορμή που νιώθει για τον Παύλο, τον αδελφό του Στέφανου, με τον οποίο έχουν μια αρρωστημένη και εθιστική σχέση, μια σχέση εξουσίας, έντονα ερωτική».

Έχετε φέρει την Τζένη στα μέτρα σας ή σας έχει φέρει εκείνη στα δικά της;

«Σε κάθε χαρακτήρα που υποδύεσαι δεν πρέπει να κρίνεις τον άνθρωπο που πρέπει να φτιάξεις, γιατί δεν υπάρχει καλός ή κακός άνθρωπος, υπάρχει άνθρωπος με σκοτεινά σημεία και με φωτεινά σημεία. Έτσι έχω προσπαθήσει να την προσεγγίσω. Όσο ξετυλίγεται η ιστορία της, έχω κατανοήσει αρκετά από τα θέματα που έχει. Αυτό το κορίτσι θα έπρεπε να πηγαίνει σε κάποιον ψυχολόγο για να τα λύσει, γιατί είναι ένα μπερδεμένο πλάσμα».

Για πόσο καιρό θα καταφέρνει η Τζένη να κοροϊδεύει την οικογένεια Αργυρού;

«Και αυτή θύμα είναι. Γίνονται πράγματα που δεν είναι εις γνώσιν της. Είναι θύμα των καταστάσεων και θύμα του μπαμπά της. Αυτή η σχέση την πονάει πάρα πολύ, γιατί είναι ένας άνθρωπος που του έχει τεράστια αδυναμία και αυτός την προδίδει... Δεν είναι τυχαίο που μετά και αυτή προδίδει τη σχέση της».

Πώς ήταν η επιστροφή στα τηλεοπτικά πλατό, σε σίριαλ αυτή τη φορά;

«Το σίριαλ είναι πολύ πιο ήσυχο, δεν έχεις την αγωνία που υπάρχει όταν κάνεις καθημερινή εκπομπή, με την πίεση της τηλεθέασης; Εδώ νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια, επειδή είναι περισσότερος κόσμος μέσα σε όλο αυτό, ούτε βιώνεις αυτή την τρέλα να είναι όλοι από πάνω έτοιμοι να σχολιάσουν τι είπες και τι έκανες σε μια εκπομπή».

Η μυθοπλασία έκανε δυναμικό comeback, το ίδιο όμως και τα ριάλιτι…

«Η τηλεόραση είναι κομμάτι της ελεύθερης αγοράς και, όπως η αγορά έχει αλλαγές, το ίδιο συμβαίνει και με την τηλεόραση. Τα ριάλιτι παγκοσμίως έχουν μεγάλη πέραση, οπότε μου φαίνεται πολύ λογικό να συμβαίνει και εδώ. Θεωρώ όμως ότι η μυθοπλασία στην Ελλάδα, για να μην τα μαυρίζουμε και όλα, είναι σε καλή φάση. Γίνονται αξιόλογες δουλειές, και ηθοποιοί που δεν πλησίαζαν την τηλεόραση μέχρι τώρα έχουν αισθανθεί την ασφάλεια να το κάνουν. Και αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα με το ότι είναι προσεγμένες οι δουλειές που γίνονται».

Έχετε κάνει παρουσίαση εκπομπών και τηλεπαιχνιδιών, θέατρο, αλλά και σίριαλ. Πού νιώθετε πιο καλά;

«Σαν άνθρωπος είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και δεν μπαίνω στη διαδικασία να κάνω κάτι αν δεν νιώσω ότι μπορώ να το υποστηρίξω ή αν δεν δουλέψω πολύ γι' αυτό. Δεν μπορώ να πω ότι κάπου νιώθω άβολα και κάπου πιο οικεία. Το θέατρο είναι μια πολύ μεγάλη αγάπη, μια διαδικασία και μια εμπειρία που δεν έχει καμία σχέση με τίποτε άλλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάω την τηλεόραση. Αυτά που κάνω τα βιώνω σε μια ολότητα. Δεν βάζω το ένα πιο μπροστά και το άλλο πιο πίσω», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved