Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Mike για την άγνωστη μάχη του με τον καρκίνο!
Showbiz

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Mike για την άγνωστη μάχη του με τον καρκίνο!

Γνωρίσαμε τον Mike μέσα από την πορεία του στο τραγούδι και συγκεκριμένα στον χώρο της ραπ μουσικής ενώ τον γνωρίσαμε ακόμα καλύτερα ως παίκτη του Nomads πριν από δύο χρόνια. 

Σήμερα μαθαίνουμε ότι είναι ένας πραγματικός Survivor, που ξέρει να επιβιώνει όχι μόνο σε αντίξοες συνθήκες απομονωμένος από τον πολιτισμό, όπως έπρεπε να κάνει όσο καιρό ήταν παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και μαχητής της ζωής που δεν το βάζει κάτω.

Με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια, ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος τον τελευταίο καιρό απείχε από τη δημοσιότητα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τη μάχη που έδωσε πρόσφατα με τον καρκίνο και που του έδωσε τη δυνατότητα να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

Το συγκλονιστικό του μήνυμα κάτω από τη φωτογραφία του όπως είναι σήμερα, ραγίζει καρδιές:

"Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα!
Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο!
Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω…

Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι! Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ!

Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο - ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής!
‼️ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ‼️"

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved