Showbiz

Δούνια: «Πριν το χειρουργείο σκέφτεσαι αν είναι όλα έτοιμα αν συμβεί το μοιραίο»

Gossip-tv Team

Η Νόνη Δούνια, ένα χρόνο μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην καρδιά, μίλησε γι' αυτό στην εκπομπή Το πρωινό και συγκίνησε. 

«Είμαι πάντα ψύχραιμη στα θέματα υγείας, ειδικά όταν έχει να κάνει με τον εαυτό μου» παραδέχτηκε το πρώην μοντέλο και νυν πολιτικός και συνέχισε μιλώντας για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε πριν από έναν χρόνο:

«Πριν το χειρουργείο σκέφτεσαι αν είναι όλα έτοιμα αν συμβεί το μοιραίο και κάνεις απολογισμό της ζωής σου. Μετά το χειρουργείο έπρεπε να μείνω στο σπίτι 15 μέρες σε πλήρη ηρεμία. Τα κατάφερα. Μόνο μια μέρα ξέφυγα… Είναι πολύ δύσκολο στο δικό σου περιβάλλον να παραμείνεις ήρεμος όταν βλέπεις τι γίνεται».

Η Νόνη Δούνια δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη, λέγοντας μεταξύ άλλων για εκείνον:

«Ο άντρας μου με έχει δει σταδιακά να αλλάζω. Είμαστε 18 χρόνια μαζί. Τώρα έχω κολλήσει αυτόν νευρικότητα κι έχω κολλήσει εγώ τη δική του χαλαρότητα».

Και τόνισε για το μυστικό της ευτυχίας της στον γάμο της: «Αν αφήσεις τη σχέση, χάνεται. Πρέπει να κάνεις μικρά πράγματα που έκανες και στην αρχή και δεν πρέπει να σταματήσεις».

Όσο για τα παιδιά της, είπε: «Τα παιδιά μου είναι 15 και 14 ετών. Μου αρέσει η εφηβεία και ας κλείνουν την πόρτα και βγαίνουν μόνο όταν πεινάνε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved