Showbiz

Παγάνη: «Μετά τη δολοφονία της μητέρας μου, δέθηκα με τα αδέρφια μου»

Είναι κούκλα, είχε πάρει μέρος στα παγκόσμια καλλιστεία Miss International transcontinental με σκοπό την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ συμμετείχε και στο «My style rocks».

Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Παγάνη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, αλλά και για τη συγκλονιστική ιστορία της που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο.

Τι κρατάς, από το «Μy style rocks»;
«Κρατώ πολύ όμορφες και έντονες στιγμές. Η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα από το άγχος, την πίεση και τη στενοχώρια και στο επόμενο ακριβώς λεπτό ήμουν χαρούμενη».


Είχες πρόβλημα με τους κριτές;
«Με κανένα κριτή δεν είχα πρόβλημα. Τουναντίον, οφείλω να σου ομολογήσω πως είχα ιδιαίτερη αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Έλενα Χριστοπούλου».

Τι σου είπαν, φεύγοντας;
«Μου είπαν να συνεχίσω να είμαι δυνατή».


Υπήρξες Μις Υφήλιος. Τι θεωρείς ότι προσέφερε στη δική σου πορεία;
«Τα Μiss international που συμμετείχα το 2017, στην Ατλάντα, στην Αμερική, καθόρισαν την υπόλοιπη ζωή μου. Είχαν ως σκοπό τους την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και μου προσέφερε πολλά μαθήματα».


Και επειδή η ζωή παίζει πραγματικά τα πιο ανατρεπτικά παιχνίδια, έπειτα από τη συμμετοχή σου στα καλλιστεία έζησες την απόλυτη τραγωδία, αφού η μητέρα σου δολοφονήθηκε από το θείο σου.
«Είμαι πολύ δυνατή και προσπαθώ να αποδέχομαι οποιαδήποτε δυσκολία έρχεται στη ζωή μου.
Ήταν τραγική ειρωνεία το ότι συμμετείχα στα καλλιστεία που είχαν ως σκοπό τους την ενδοοικογενειακή βία και λίγο αργότερα βίωσα ένα τόσο τραυματικό γεγονός».


Σας σόκαρε με τα αδέλφια σου, όταν συνέβη;
«Φυσικά. Όμως, είμαστε δυνατοί χαρακτήρες, ακριβώς όπως ήθελε η μαμά μας και προχωράμε. Έπειτα από τη δολοφονία της μητέρας μου, δεθήκαμε περισσότερο με τα αδέλφια μου».


Θα συνεχίσεις το modelling;
«Θα ήθελα να κάνω ορισμένες φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας, όμως, δεν είναι αυτός ο πρωταρχικός μου σκοπός αυτήν τη στιγμή. Ετοιμάζω κάτι δικό μου. Πρόκειται για ένα τμήμα γυναικείας πυγμαχίας».


Έχεις ασχοληθεί με το άθλημα της πυγμαχία;
«Βεβαίως. Έκανα επί πέντε χρόνια πρωταθλητισμό στο kick boxing και αποφάσισα να παντρέψω το χορό με την πυγμαχία και να δημιουργήσω ένα γυναικείο τμήμα, στο οποίο θα μελετάμε παράλληλα τη ψυχολογία των γυναικών, θα φτιάχνουμε τη διατροφή τους και θα ασχολούμαστε με αυτήν την παλαιά πολεμική τέχνη, η οποία δίνει αυτοπεποίθηση στην κάθε γυναίκα», είπε στο 7 μέρες TV.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved