Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι έχασε 12 κιλά μέσα σε τρεις μήνες χωρίς να… πεινάσει!
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι έχασε 12 κιλά μέσα σε τρεις μήνες χωρίς να… πεινάσει!

Πριν από περίπου 8 μήνες η Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της απόλαυσε και με το παραπάνω όλες εκείνες τις λιχουδιές και τα πιάτα που στερούνταν, λόγω επαγγέλματος, έβαλε τα κιλάκια της αλλά ήταν το τελευταίο πράγμα που την ενδιέφερε.

Εξάλλου η Μαντώ, έχει μάθει να είναι «στρατιώτης», δηλαδή πειθαρχημένη και όταν πήρε την απόφαση να επαναφέρει τη σιλουέτα της, ακολούθησε μια σωστή διατροφή και σε συνδυασμό με άσκηση, κατάφερε να χάσει μέσα σε 3 μήνες 12 κιλά και μάλιστα χωρίς να πεινάσει.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube.


«Είμαι εδώ για να σας πω πώς κατάφερα αυτό το σύντομο χρονικά διάστημα θα έλεγα να τα πετάξω από πάνω μου. (….) Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα, χωρίς να νιώσω αδυναμία, χωρίς να πέσω κάτω από την πείνα, αλλά με ένα σωστό και καθόλου κουραστικό τρόπο. Πώς; Κυρίως αλλάζοντας τον τρόπο της ζωής μου (…)

Ήθελα να βάλω και πάλι τη γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο μετακινούμαι. Άφησα το αυτοκίνητο και πήρα ποδήλατο. Είναι ένας πάρα πολύ εύκολος τρόπος και να εξοικονομήσεις χρήματα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου.(…)

Η σωστή δουλειά τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση έγινε με τρεις συντονισμένες προσπάθειες: Διατροφή, άσκηση και αισθητική», την ακούμε να λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved