Η Ελένη Μενεγάκη αδυνάτισε – Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της
Showbiz

Η Ελένη Μενεγάκη αδυνάτισε – Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της

Η Ελένη Μενεγάκη αδυνάτισε! Η αλλαγή στο σώμα της είναι εμφανέστατη!

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Μέγαρο μουσικής για καλό σκοπό εντυπωσίασε με τη στυλιστική προτίμησή της, αλλά και την τέλεια σιλουέτα της.

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με τις τέλειες αναλογίες της.

Λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά της η Ελένη έχει καταφέρει να έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα…

Στα 51 της είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ και αυτό το κατάφερε γιατί εδώ και σχεδόν δύο μήνες κάνει γυμναστική και περπατά σε καθημερινή βάση, ενώ πάντα πρόσεχε τη διατροφή της και ζυγίζει 56 κιλά.

Η παρουσιάστρια «έλαμψε» μέσα στο λευκό κουστούμι της και αν την παρατηρήσετε καλά, θα δείτε ότι οι καμπύλες της δεν είναι έντονες και έχει αποκτήσει ένα πιο σμιλευμένο σώμα.

Μάλιστα, όπως τόνισε: «Ξεκίνησα να κάνω γυμναστική, που δεν έκανα ποτέ… Είπα στη δασκάλα «δε θέλω να με λυπηθείς, θέλω να με χτυπήσεις άσχημα και να μη με αφήσεις να μη φύγω, γιατί θα φύω σιγά σιγά… δεν είμαι συνηθισμένη σ’ αυτά, οπότε έχω βάλει τη γυμναστική μου το πρωί, να περπατάω, που δεν είχα περπατήσει ποτέ, να κάνω πράγματα μέσα στο σπίτι μου, που δεν είχα το χρόνο…».

Δείτε στην παρακάτω gallery την πρόσφατη εμφάνισή της, αλλά και τις δηλώσεις της σχετικά με τις συνήθειες που έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved