Αποστόλου: Μιλά για την περιπέτειά της υγείας του:«Ήταν μια σοκαριστική ιστορία»
Showbiz

Αποστόλου: Μιλά για την περιπέτειά της υγείας του:«Ήταν μια σοκαριστική ιστορία»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Δημήτρης Αποστόλου επιστρέφει συγγραφικά μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα, υπογράφοντας τη νέα Ελληνική σειρά στην ΕΡΤ με τίτλο «Η τούρτα της μαμάς».

Ο ίδιος μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για την επιστροφή του αλλά και για την περιπέτεια της υγείας του που λίγοι γνωρίζουν.

«Ήταν μια σοκαριστική ιστορία η ασθένεια μου. Ήρθε σαν λαίλαπα. Ευτυχώς όλα μπήκαν σε τάξη. Παράλληλα, νομίζω ότι ωρίμασα μέσα μου. Άλλαξε η οπτική μου, η γραφή μου, η προτεραιότητά που έχω στα πράγματα.

Δεν με ενδιαφέρει πια να χαχανίσει ο άλλος με όσα γράφω, αλλά να γελάσει με λόγο και αιτία. Θέλουμε να αφυπνίσουμε τους ανθρώπους, όχι διδακτικά. Προσεγγίζουμε με αγάπη καθετί», λέει στο 7 μέρες tv και συνεχίζει αποκαλύπτοντας αν υπάρχει μυστικό επιτυχίας για αυτό.

«Αν είσαι σε διαύγεια, γράφεις ένα πραγματικά εμπνευσμένο σενάριο, που θα συμπράξουν η τύχη και η μοίρα, θα πρωταγωνιστήσουν ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Υπάρχει άνεση γυρισμάτων και όχι το μαχαίρι στο λαιμό και η σειρά προβάλλεται από ένα κανάλι που οι επιτελείς του έχουν κατανόηση και γνώση της αγοράς και η επιτυχία ανοίγει την πόρτα», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved