Κοκλώνης: «Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά εκτός της Δεβετζή» - Η αγωνία για το J2US
Showbiz

Κοκλώνης: «Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά εκτός της Δεβετζή» - Η αγωνία για το J2US

Μετά την ανακοίνωση ότι η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, υπήρξε μία σχετική αναστάτωση στο παρασκήνιο των προετοιμασιών του J2US αλλά ο Νίκος Κοκλώνης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο γνωστός παρουσιαστής κινητοποιήθηκε αμέσως και προκειμένου να σιγουρευτεί ότι δεν κινδυνεύει κανένας από τους συνεργάτες του, τους υπέβαλε στη διαδικασία να κάνουν τεστ για κορονοϊό ώστε να διαπιστωθεί ότι κανένας δεν έχει κολλήσει από την Πηγή Δεβετζή.

Σήμερα ανακοίνωσε και τα αποτελέσματα αυτών των τεστ. Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλημέρα, σε ένα μουδιασμένο Σαββατοκύριακο υπάρχει και μια πολύ καλή είδηση, μέχρι τώρα 230 τεστ για τον COVID είναι όλα αρνητικά, συνεχίζουμε γερά και δεν είμαστε just the two of us αλλά όλοι μαζί ένα!».

Ο Νίκος Κοκλώνης με προηγούμενη ανάρτησή του στο Instagram χθες, ενημέρωσε πως η κορυφαία αθλήτρια είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, αναδημοσιεύοντας την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε και ο σταθμός OPEN.

«Η Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε στο show Just the 2 of us, με αίσθημα ευθύνης, μας ενημέρωσε σήμερα πως βρέθηκε θετική στη νόσο Covid-19. Η Ολυμπιονίκης μέχρι σήμερα είναι ασυμπτωματική», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο J2US η Πηγή Δεβετζή θα τραγουδούσε μαζί με την Έφη Σαρρή. Πλέον, αναζητείται το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει.

Ο παρουσιαστής μίλησε και στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για όσα συνέβησαν μετά την είδηση ότι η Πηγή είναι θετική στον κορονοϊό μην κρύβοντας τη στενοχώρια του αλλά και την αγωνία του για το τι μέλλει γενέσθαι για την πορεία της υγείας της Δεβετζή αλλά και των υπολοίπων συντελεστών του λαμπερού σόου που την επόμενη εβδομάδα έχει πρεμιέρα.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο όλα όσα είπε ο παρουσιαστής για το J2US.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved