Αποκλειστικό: Γεωργούλης: «Αποκτώ αντισώματα στη λάσπη που δέχομαι» (video)
Showbiz

Αποκλειστικό: Γεωργούλης: «Αποκτώ αντισώματα στη λάσπη που δέχομαι» (video)

Αν και ο Αλέξης Γεωργούλης τελευταία περνάει αρκετά δύσκολα λόγω διαφόρων αναποδιών που του έχουν παρουσιαστεί, έχει καταφέρει να αποκτήσει άμυνες ώστε να αντιμετωπίσει το κάθε εμπόδιο και την κάθε δυσκολία.

Συναντήσαμε τον γοητευτικό ηθοποιό και παρουσιαστή του νέου τηλεπαιχνιδιού του Open στο στούντιο των γυρισμάτων του Joker που προβάλλεται καθημερινά στις 14,00 το μεσημέρι και σε ένα διάλειμμά του, ανήμερα –μάλιστα- των γενεθλίων του όπου οι συνεργάτες του του έκαναν έκπληξη μία υπέροχη τούρτα, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για όλα!

Το… αγχολυτικό του!

Περιζήτητος εργένης, αιώνιος… ζεν πρεμιέ και ας έφτασε στα 46 του χρόνια, γλυκός και ευγενικός, ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος συνεχίζει να αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα με το πόδι του μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του πριν από λίγους μήνες, με το γνωστό χιούμορ που διαθέτει μίλησε για την… ηλικία του.

«Tα τελευταία 19 χρόνια είμαι 27» είπε… ευθαρσώς ο ηθοποιός ο οποίος επεσήμανε πως το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, λειτουργεί ως αγχολητικό για τον ίδιο: «Αυτός ο ρόλος μου στο Joker είναι πολύ σημαντικός. Μου παίρνει το μυαλό, την πίεση, χαλαρώνω με αποτέλεσμα να είμαι αποδοτικός και στις υποχρεώσεις μου ως ευρωβουλευτής και σε άλλα πράγματα. Είναι η αποφόρτισή μου».

Με πικρία μίλησε για τα πυρά που δέχεται κατά καιρούς, τονίζοντας όμως πως αποκτά πλέον αντισώματα όταν καλείται να διαχειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις. «Και με το «Είσαι το ταίρι μου» είχα φάει πολλή λάσπη και με έμαθε πολλά πράγματα» τόνισε ο ίδιος. Και επειδή το μότο του στη ζωή είναι «Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό» ο Αλέξης ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίσει να πορεύεται με τον ίδιο τρόπο, όση λάσπη και αν δεχτεί.

Ο Αλέξης και ο έρωτας

Ο Αλέξης Γεωργούλης, όσα χρόνια και αν περάσουν, θα είναι πάντα ο περιζήτητος… Εραστής Δυτικών –και όχι μόνο- προαστίων, αν και όπως λέει, δεν έχει συμφιλιωθεί ακόμα με τον Θεό έρωτα. Δεν τον έχει πάρει με το μέρος του γιατί πάντα στο τέλος, μετά από έναν μεγάλο έρωτα, περνάει δύσκολα.

«Δεν είμαι του «πρέπει» είμαι της έμπνευσης και του τι φέρνει η ζωή γενικότερα…

Ερωτεύομαι αρκετά συνειδητά. Όσες φορές όμως ερωτεύτηκα, κράτησε πάρα πολύ η απώλεια. Πενθώ. Πονάει πάρα πολύ και πάντα λες ότι δεν θέλεις άλλη φορά. Δεν είναι όμως στο χέρι μου να πω ότι δεν θα το ξανακάνω» παραδέχτηκε ο ηθοποιός, έτοιμος προφανώς να παραδοθεί στον νέο πολύ μεγάλο έρωτα που θα προκύψει στη ζωή του.

Όλα για το πολιτισμό

Παρά το γεγονός ότι πολλοί τον έχουν αμφισβητήσει για τη δουλειά του ως Ευρωβουλευτής, ο Αλέξης Γεωργούλης δηλώνει αποφασισμένος να κερδίσει όσες περισσότερες κορυφές μπορεί σε ό,τι έχει να κάνει με τον πολιτισμό. Μάλιστα, μιλώντας μας για το θέμα δηλώνει περήφανος που κατάφερε να εξασφαλίσει μέσω των κινήσεων το ίδιου και των συναδέλφων του στο Ευρωκοινοβούλιο ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο για τον πολιτισμό στη χώρα μας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την κατάθεση ψυχής του αγαπημένου ηθοποιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved