Νίκος Μουτσινάς: «Ο τηλεοπτικός μπουφές έχει ποικιλία φέτος»
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Ο τηλεοπτικός μπουφές έχει ποικιλία φέτος»

Τα πάντα για τον Νίκο Μουτσινά είναι ενέργεια.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το αν του έχουν κάνει αρνητικά σχόλια πρόσωπο με πρόσωπο, για το αν τον φοβίζει το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown, ενώ σχολίασε τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα».

Τι σου έλεγε ο κόσμος που συνάντησες το καλοκαίρι;

«Μου έλεγαν τι περνάνε με τον κορονοϊό, γελάγαμε και λίγο, έτσι, να αλλάξει η ατμόσφαιρα. Με πλησίαζαν με ωραίο τρόπο, με αγάπη».

Έχει τύχει να σου κάνουν ποτέ αρνητικά σχόλια πρόσωπο με πρόσωπο;

«Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό. Τώρα, αν αυτός που τα πιστεύει δεν έχει έρθει να μου τα πει, καλά κάνει, να μην έρθει».

Το «Καλό μεσημεράκι» επέστρεψε δυναμικά και με κοινό. Σε φοβίζει το ενδεχόμενο ενός νέου λοκ νταουν, που θα σε αφήσει πάλι μόνο στο πλατό;

«Δεν πέρασα τόσο ωραία χωρίς τον κόσμο, αλλά δεν το βάζω στο μυαλό μου, αφού έτσι κι αλλιώς θα πάω με τις συνθήκες που θα πάει όλη η χώρα. Θα πάω με το ρεύμα, θα το δούμε, θα το ψάξουμε. Είναι πολύ διαφορετικά χωρίς κοινό, έχει άλλη ενέργεια το πλατό με κόσμο, είναι κι ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής αυτό. Δίνεις και παίρνεις. Κουνιέται η ενέργεια».

Φέτος, ύστερα από χρόνια, βλέπουμε και νέα πρόσωπα ως κεντρικές παρουσιάστριες: Ιωάννα Μαλέσκου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δανάη Μπάρκα... Πώς σου φαίνεται η καθεμία;

«Δεν παρακολουθώ ακριβώς την κάθε εκπομπή, δεν παρακολουθώ γενικά τηλεόραση, μόνο αυτά που μου "πετάνε" στον αέρα οπότε δεν μπορώ να έχω ακριβώς άποψη. Μου αρέσει που έχουν μπει καινούρια πρόσωπα, πολύ διαφορετικά, πάνε τα πρότυπα δεξιά κι αριστερά, οπότε αυτό είναι εξαιρετικό και είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουν κάτι να δώσουν, γιατί μιλάτε για προσωπικότητες που όλο κάτι φέρνουν. Ο μπουφές έχει ποικιλία φέτος», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved