Ματίνα Νικολάου: «Ο Μουτσινάς είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»
Showbiz

Ματίνα Νικολάου: «Ο Μουτσινάς είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

Εκτός από τη σπαρταριστική «Βάνια» στο «Καλό μεσημεράκι», η Ματίνα Νικολάου αυτή την εποχή κάνει και... ιστορία!

Έχει «κολλήσει» και βλέπει ιστορικά ντοκιμαντέρ, με κεντρικό θέμα σημαντικές περιόδους της Ελλάδος. Δεν ξέρει γιατί της συμβαίνει αυτό, αλλά συμβαίνει, και τώρα τι να κάνει, το απολαμβάνει.

Απελευθέρωση Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων κλπ. έχουν τώρα σειρά, κα χαίρεται, λέει, να ανακαλύπτει άγνωστα πράγματα. Στα ενδιάμεσα βλέπει και καμιά σειρά. Όταν την παίρνει ο ύπνος, την επομένη απλώς ξαναπατά το play και συνεχίζει από εκεί που έμεινε. Eίναι μια χαρά κορίτσι η Ματίνα και έχει όντως πλάκα... Α, και κάνα πολύ καλή παρέα με τη Βάνια!

Πες μου λίγα πράγματα για τη Βάνια. Πώς ήρθε στη ζωή σου;

«Η Βάνια ήταν ένας χαρακτήρας που εμπνεύστηκε χρόνια πριν ο Νίκος Μουτσινάς για μια παράσταση του. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να αναλάβει αυτή την εκπομπή, μου πρότεινε τη... μεταφορά της, αλλά με τηλεοπτικούς όρους αυτή τη φορά. Αν και ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει, χάρηκα πάρα πολύ, κι επειδή του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, σε ό,τι αφορά το κριτήριο του, δέχτηκα. Στην αρχή βέβαια δεν ήξερα πως να το κάνω αυτά στην τηλεόραση, όμως ο Νίκος και εδώ με βοήθησε πολύ».

Στην εκπομπή πάντως φαίνεται σαν να γεννήθηκες με αυτό!

«Κι όμως. . . Δεν ήξερα καν ότι το είχα και πως θα μπορούσα να αυτοσχεδιάσω σε μια εκπομπή ζωντανή. Ο λόγος που κατάφερα να εκφράσω αυτή τη δυναμική είναι η ασφάλεια που μου έδωσε ο Νίκος».

Πώς γνωριστήκατε; Πώς ανακάλυψε ο ένας τον άλλον;

«Η σχέση, μας ξεκίνησε ως φιλική. Είχαμε κοινούς γνωστούς και φίλους. Μετά έγινα βοηθός σκηνοθέτη σε μια παράσταση του, έπειτα έκανα έναν μικρό ρόλο, την άλλη χρονιά έπαιξα έναν μεγαλύτερο, ώσπου ήρθε ο χαρακτήρας "Βάνια". Τα άλλα τα ξέρετε. Η φιλία μας μετρά πια 10-11 χρόνια. Είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου ο Νίκος».

Ο κόσμος έξω σε αναγνωρίζει;

«Διαφέρω τόσο εμφανισιακά με τη Βάνια, που δεν είναι εύκολο να με αναγνωρίσουν έξω. Παρ’ όλα αυτά, επειδή μπαίνουμε κάθε μέρα στα σπίτια, κάποιοι καταφέρνουν να με αναγνωρίσουν, μου μιλούν και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Τη μεγαλύτερη χαρά όμως μου τη δίνουν όσα μου λένε: "Μας σώζετε από την κατάθλιψη" . Αυτό με κάνει πολύ περήφανη».

Μοιάζεις καθόλου με τη Βάνια;

«Εγώ είμαι πολύ πιο συνεσταλμένη ως άνθρωπος. Πιο ήρεμη. Εκείνη είναι πιο εξωστρεφής. Νομίζω πως πλέον εκείνη παίρνει από εμένα και εγώ από αυτήν και έτσι περνάμε και οι δύο καλά».

Ο γιος σου βλέπει Βάνια;

«Δεν ασχολείται τόσο, ούτε βλέπει την εκπομπή. Ίσως δει κάποια αποσπάσματα, θα γελάσει, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα, βλέπετε, είναι 12 χρονών, μπαίνει στην εφηβεία και έχει . . . καλύτερα πράγματα να κάνει», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved