Σία Κοσιώνη: Ο γιος της έγινε τριών κι αυτές είναι viral φωτό του μικρού Δήμου
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της έγινε τριών κι αυτές είναι viral φωτό του μικρού Δήμου

Η Σιδηρά κυρία των ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη βρίσκεται πολλά χρόνια στο προσκήνιο και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αξιοζήλευτο προφίλ προς τα έξω, με τον κόσμο να την εμπιστεύεται για την ενημέρωσή του.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ εκτός από επιτυχημένη επαγγελματίας είναι και μια υπέροχη μαμά.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που έχει μοιραστεί μαζί μας φωτογραφίες από τις βόλτες της με τον γιο της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από τη γέννηση του γιου της και μετά, άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες του γιου της στα social media, αποφεύγοντας όμως να δείχνει τα χαρακτηριστικά του.

«Η μητρότητα σε κάνει να αλλά ζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρού σα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι' αυτό που κάνω επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον ερχομό του γιου της.

Πριν από μερικές ημέρες ο μικρός της έγινε 3 ετών.


«Να σε βλέπουμε, γιε μου, να μεγαλώνεις όμορφα, ελεύθερα, να κυνηγάς τα δικά σου συννεφάκια και να ορίζεις τη ζωή σου...» έγραψε η Σία Κοσιώνη η οποία δημοσίευσε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του μικρού της.

Με αφορμή τα γενέθλια του Δήμου συγκεντρώσαμε τις πιο όμορφες φωτογραφίες του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved