Αποκλειστικό: Μανώλη: Το βασικό λάθος της στο My style rocks και η συμβουλή του Φουστάνου
Showbiz

Αποκλειστικό: Μανώλη: Το βασικό λάθος της στο My style rocks και η συμβουλή του Φουστάνου

My style rocks: Η Βίκυ Μανώλη είναι μία από τις παίκτριες του ριάλιτι του ΣΚΑΙ που έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει για καιρό στο παιχνίδι.

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε στην μικρή οθόνη.

Η Βίκυ Μανώλη, συμμετείχε για χρόνια στο πρωινό του MEGA ως μοντέλο, ενώ η σχέση της με τον Ανδρέα Φουστάνο ήταν ευρέως γνωστή.

Η ίδια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.gr μίλησε για όλα και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο λάθος που έκανε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς έβλεπε τα πράγματα λίγο πιο... ρομαντικά, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τι την συμβούλευσε ο πρώην σύντροφός της, Ανδρέας Φουστάνος όταν τον ενημέρωσε πως θα μπει στο My style rocks.

Έχεις επιστρέψει στην καθημερινότητα;

Ευτυχώς ναι! Το My style rocks είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο project. Είναι πάρα πολλές ώρες τα γυρίσματα, υπάρχουν απαιτήσεις, πρέπει να βρεις άρτια σύνολα. Δεν έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο.

Δεν το περίμενες αυτό όταν δήλωσες συμμετοχή;

Το περίμενα αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Έχω ξανακάνει τηλεόραση, ήμουν και στο πρωινό του MEGA για χρόνια κι έχουμε κάνει και διπλά γυρίσματα αλλά στο παιχνίδι όλα γινόντουσαν πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν δύσκολα.

Ένιωσες ότι πιέζεσαι;

Ναι, ένιωσα αρκετές φορές ότι πιέζομαι.

Είσαι ένα κορίτσι που είσαι χρόνια στο χώρο, πώς αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή στο My style rocks;

Έβλεπα τον πρώτο κύκλο και μου άρεσε σαν παιχνίδι. Εγώ ασχολούμουν και με τη μόδα, έχω και ένα e-shop και πίστευα ότι θα ήταν καλό να λάβω μέρος.

Τι σχόλια έλαβες από φίλους και γνωστούς;

Δεν το περίμεναν.

Έφυγες αρκετά νωρίς. Πιστεύεις ότι αδικήθηκες;

Σίγουρα αδικήθηκα. Βέβαια υπάρχουν και πράγματα που δεν έγιναν σωστά. Αντί να αναδείξω το δικό μου στιλ και να κινηθώ πάνω σε αυτό, άκουγα τις κριτικές και προσπαθούσα να δείξω κάτι άλλο. Από ένα σημείο και μετά το είχα χάσει. Δεν με εξέφραζαν τα outfit.

Υπήρχαν κλίκες στο παιχνίδι; Πρόλαβες να μπεις σε κάποια από αυτές;

Υπήρχαν οι παλιές κοπέλες και οι καινούργιες. Έτσι λοιπόν στην αρχή υπήρχαν δύο ομάδες. Το άδικο της υπόθεσης ήταν ότι ήταν λογικό πως θα φύγουν παίκτριες από τις καινούργιες και εμείς δεν είχαμε προλάβει να δείξουμε τίποτα. Βέβαια εγώ είχα πολύ καλή σχέση με όλα τα κορίτσια και δεν το έβλεπα τόσο ανταγωνιστικά. Αυτό φαινόταν και από τις βαθμολογίες που έβαζα.

Υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να ένιωσες ότι ξεπερνάς τα όριά σου;

Όταν βγήκα από το παιχνίδι ήθελα να ηρεμήσω και να μην κάνω τίποτα απολύτως.

Είχε γίνει αρκετός λόγος για στιλίστες, εσύ είχες στιλίστα;

Είχα πάρει κάποιες συμβουλές, δεν το έχω ξαναπεί. Απλά από ένα σημείο και μετά ήμουν λίγο μπερδεμένη. Συμβουλές πήρα, στιλίστρια δεν είχα πάντως. Και αγόραζα τα ρούχα και έφτιαχνα τα outfit.

Θα ξαναέμπαινες στο παιχνίδι αν σου γινόταν πρόταση;

Δεν το έχω σκεφτεί αυτό και θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ αν η επιλογή μου να πάω εκεί ήταν σωστή ή όχι.

Θα ξαναδήλωνες συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι;

Δεν ήμουν 100% στο ότι είναι ριάλιτι. Θεωρούσα ότι είναι μια εκπομπή μόδας. Φέτος ήταν διαφορετικά. Υπήρχαν στενάχωρες ιστορίες από κάποια κορίτσια, υπήρχαν εντάσεις, κλάματα. Σε άλλο ριάλιτι δεν νομίζω να πήγαινα.

Κι εσύ ωστόσο μοιράστηκες μια ιστορία σου και μίλησες για τη σχέση σου με τον Ανδρέα Φουστάνο.

Ρωτήθηκα και απάντησα. Δεν είναι ότι το έκανα από μόνη μου. Παλιότερα από ένα σημείο και μετά είχα αρχίσει να κουράζομαι με αυτή την ερώτηση που μου έκαναν συνέχεια. Μετά από κάποιο καιρό που είχα χωρίσει με τον Ανδρέα Φουστάνο στήριξα απλά την επιλογή μου.

Έτσι κι αλλιώς έχουμε άψογες σχέσεις. Δεν είναι κάτι κακό. Έχω αποφασίσει ότι δεν με ενοχλεί αυτό το θέμα όσο και αν με ρωτήσουν. Βέβαια δεν χαίρομαι και τόσο όταν με ρωτάνε γι’ αυτό και δεν βλέπουν άλλα πράγματα.

Έχεις μιλήσει μαζί του; Σου έδωσε κάποια συμβουλή;

Είχαμε μιλήσει πριν μπω. Δεν πολυβλέπει τηλεόραση. Έχει μια πολύ σοβαρή δουλειά, έχει πολλές ώρες χειρουργεία.

Δεν το ήξερε το παιχνίδι, του εξήγησα και μου είπε να είμαι ο εαυτός μου. Παρόλα αυτά δεν ήμουν ο εαυτός μου.

Μετά το παιχνίδι, είδαμε και αρκετές παπαρατσικές φωτογραφίες. Πιστεύεις ότι είχες κάπως «χαθεί» και το My style rocks σε βοήθησε να έρθεις ξανά στην επικαιρότητα;

Αυτό έγινε όντως αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Η δουλειά μου έχει να κάνει με όλο αυτό, την αναγνωρισιμότητα, την επικαιρότητα και όλα αυτά και δεν τα αφήνω αυτά εκτός, αλλά η αρχική μου σκέψη για να πάω στο παιχνίδι δεν είχε να κάνει με αυτό.

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον; Θα ήθελες να κάνεις κάτι τηλεοπτικά;

Τηλεοπτικά θα έκανα μόνο κάτι που θα μου ταίριαζε απόλυτα. Είναι βέβαια δύσκολες οι εποχές για την τηλεόραση.

Εγώ μετά το πρωινό του MEGA, παρουσίαζα κάποιες διαδικτυακές εκπομπές και ήταν κάτι που μου άρεσε.

Είχα την ελευθερία να κάνω πολλά πράγματα, ήταν πολύ χαλαροί και οι ρυθμοί.

Τι γεύση σου άφησε το My style rocks;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Εάν δεις κάπου τους κριτές πώς θα αισθανθείς;

Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι πολύ θετικά και ήταν θυμωμένοι για τα σχόλια που έπαιρνα και την αυστηρή κριτική. Δεν με άφηναν να δείξω πράγματα. Πολλές φορές θα μπορούσα να απαντήσω σε κάποια σχόλια τα οποία ήταν επί προσωπικού αλλά δεν το έκανα από επιλογή.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους κριτές, ότι έλεγαν ήταν στα πλαίσια του παιχνιδιού.

Δεν είχες σκεφτεί να παίξεις στρατηγικά;

Αυτό ήταν και το βασικό λάθος που έκανα. Το είδα σαν παιχνίδι, ως κάτι ευχάριστο. Δεν πήγα για να «φάω» όλες τις υπόλοιπες. Θα μπορούσα σε κάποια outfit να βάλω πιο χαμηλή βαθμολογία.

Ποια κοπέλα πιστεύεις ότι θα κερδίσει;

Η κοπέλα που το θέλει πιο πολύ από όλες και ασχολείται πολύ είναι η Αρετή. Τώρα από τις καινούργιες παίκτριες δεν ξέρω γιατί δεν τις έχω δει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved