Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αυτή είναι η σχέση της με τα παιδιά της
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αυτή είναι η σχέση της με τα παιδιά της

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για όλους και για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μίλησε φυσικά και για τον σύζυγό της αλλά και για τη σχέση της με τα παιδιά της.

Όπως είπε η ίδια στην Espresso, με τα παιδιά της έχει υπάρχει αυστηρή αλλά είναι και φίλη τους.

Αντικειμενικά, είσαι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Πόσο «κοπιαστικό» είναι για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, ένας λόγος παραπάνω για μια γυναίκα, να διατηρεί αυτή την ομορφιά και το γυμνασμένο σώμα;

Αν το κάνεις γιατί είσαι στα φώτα της δημοσιότητας, το έχασες. Το θέμα είναι να το κάνεις γιατί το θεωρείς σεβασμό για τον εαυτό σου και το σώμα σου. Εγώ δεν το κάνω γιατί με βλέπει ο κόσμος, αλλά γιατί με βλέπω εγώ. Θέλω να με βλέπω υγιή μέσα κι έξω, και ο μοναδικός τρόπος να το πετύχω αυτό είναι να έχω σωστή διατροφή και να ασκούμαι, αυτό κάνει καλό στην ψυχή μου πρωτίστως. Αυτό που συστήνω πάντως τόσο στο κανάλι μου, στο YouTube, το Vicky’s Vita, όσο και στο site μου, τα Όμορφα Μυστικά, είναι το περπάτημα.

Με τον σύζυγό σου, τον Γιάννη Ακκά, είστε πάνω από 25 χρόνια παντρεμένοι. Θεωρείς πως στα «συστατικά» ενός επιτυχημένου γάμου είναι και ότι δεν προέβαλες ποτέ την προσωπική σου ζωή;

Δεν έχει να κάνει με αυτό. Υπάρχουν πολλές προβεβλημένες σχέσεις στα media που κρατάνε. Έχει να κάνει με την ουσία, με το πόσο νιώθεις πως ο άλλος άνθρωπος σε σέβεται και με το πόσο αξίζει κι εκείνος τον σεβασμό σου. Γιατί όλα από εκεί ξεκινούν. Το πιο βασικό είναι ο σεβασμός.

Πώς είναι η μαμά Βίκυ Χατζηβασιλείου; Αυστηρή; Φίλη με τα παιδιά της;

Έχω υπάρξει αυστηρή, αλλά είμαι και φίλη. Τα παιδιά αισθάνονται καλά και ασφαλή μόνο όταν υπάρχουν όρια. Όταν δεν υπάρχουν όρια, τα παιδιά δεν μεγαλώνουν με ισορροπία. Οπότε θεώρησα ότι έπρεπε να βάλω σαφή και ευδιάκριτα όρια. Παράλληλα υπήρχε πάντα και ο έπαινος σε ό,τι καλό γινόταν και, φυσικά, δεν ήμουν πολύ απαιτητική σε σχέση με την πρόοδό τους στο σχολείο. Κι όταν με ρωτούν τι θέλεις να γίνουν τα παιδιά σου, απαντώ: ευτυχισμένα. Τον τρόπο που θα συμβεί αυτό θα τον επιλέξουν οι ίδιοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved