Μαρία Σολωμού: Η απόφαση του γιου της, Αλέξανδρου, που δεν περιμέναμε!
Showbiz

Μαρία Σολωμού: Η απόφαση του γιου της, Αλέξανδρου, που δεν περιμέναμε!

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε ότι ο έφηβος γιος της ζει με τον πατέρα του και όχι με εκείνη. 

Η ηθοποιός η οποία όπως έχει γίνει γνωστό ετοιμάζεται να παρουσιάσει εκπομπή στο Mega μαζί με τις Κατερίνα Ζαρίφη και Ντορέττα Παπαδημητρίου αρκέστηκε να αποκαλύψει για το νέο αυ΄το επαγγελματικό της βήμα: «Δεν θα σου πω για σίριαλ αυτήν τη στιγμή, λογικά ναι. Θα κάνω απογευματινή εκπομπή στο Mega».

Όσο για τον γιο της Αλέξανδρο, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον επίσης ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού αφού τόνισε πως πλέον είναι 15 ετών, αποκάλυψε: «Ο γιος μου δεν θέλει να “πειραματιστεί” με το θέατρο. Δεν του αρέσει καθόλου. Ό,τι έχει να κάνει με τεχνολογία και Youtube του αρέσουν.

Σε αυτήν την ηλικία θέλουν να γίνουν όλοι Youtubers. Ο γιος μου είναι 15 χρόνων τώρα. Μένει με τον μπαμπά του. Είναι μεγάλος και πήγε να μείνει με τον μπαμπά του».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι πριν από πολλά χρόνια και καρπός του έρωτά τους υπήρξε ο Αλέξανδρος ο οποίος είναι μαθητής και όπως αποκάλυψε και η μητέρα του, δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του σε ό,τι αφορά την υποκριτική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved