Πασίγνωστος Έλληνας: Ξεπέρασε τον κορονοϊό και το ανακοίνωσε μέσω facebook
Showbiz

Πασίγνωστος Έλληνας: Ξεπέρασε τον κορονοϊό και το ανακοίνωσε μέσω facebook

Ευχάριστα νέα για την υγεία του τραγουδιστή. Διαβάστε την ανακοίνωσή του.

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, ο Άκης Δείξιμος αποκάλυψε στα social media, πως νόσησε από τον κορονοϊό, κρατώντας ενήμερους τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του. Το μεσημέρι της Τρίτης 13 Οκτωβρίου, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ευχάριστα νέα μέσα από το προφίλ του στο facebook.

Διαβάστε παρακάτω…

-Τέλος η περιπέτεια μου με τον #covid19 , αν και με αυτό ζούμε πλέον και προσαρμόζουμε την ζωή μας, προσέχοντας τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

-Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες. Ήταν πολύ συγκινητική η πρόθεση όλων να είναι κοντά μου, με κάθε τρόπο (ακόμα κι αν δεν το επέτρεψα για ευνόητους λόγους). Δέχτηκα πραγματικά άπειρη αγάπη.

-Να ευχαριστήσω δημόσια τον επιχειρηματία και φίλο Θανάση Πριόβολο, που μου σύστησε τον ιατρό κ. Χρήστο Ζαφειρίου και με βοήθησε πολύ, καθώς και την φίλη μου Νατάσσα Ασημάκη που με δυνάμωσαν ενώ ο ιός προσπαθούσε να με εξαντλήσει.

-Φυσικά η οικογένεια μου είναι σπουδαία και είμαι πολύ περήφανος για τους γονείς μου. Μαμά, μπαμπά, Κώστα σας αγαπώ.

-Έχω επιστρέψει ήδη στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου, στην μουσική μου και στην καθημερινότητα μου, ακολουθώντας τις οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

-Με χαρά θα δεχτώ όπως δέχτηκα αυτές τις μέρες, μηνύματα από γνωστούς και αγνώστους που περνούν την περιπέτεια τους με τον κορωνοϊό.

-Εύχομαι υγεία, και σύντομα να ΖΟΥΜΕ πλέον χωρίς τον εφιάλτη που μας βρήκε τους τελευταίους μήνες.

Δείτε τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved