Αποκλειστικό:Αδραμιτίδου: Το My style rocks και οι ίντριγκες με την Ευρυδίκη
Showbiz

Αποκλειστικό:Αδραμιτίδου: Το My style rocks και οι ίντριγκες με την Ευρυδίκη

My style rocks: Η Κορίνα Αδραμιτίδου είναι μία από τις παίκτριες του ριάλιτι του ΣΚΑΙ που είχε μπει από πέρσι στο παιχνίδι, αλλά φέτος συνέχισε κανονικά.

Παρά το γεγονός πως δεν είχε βγει ποτέ προτεινόμενη για αποχώρηση και ήταν η κοπέλα με τις περισσότερες ημερήσιες νίκες, η Κορίνα Αδραμιτίδου ολοκλήρωσε τον κύκλο της και αποχώρησε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.gr, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ήταν δίδυμο στην... ίντριγκα.

Και μπορεί να μην την ξαναδούμε στο My style rocks, όμως, όπως δήλωσε η ίδια, αν γινόταν ένα All Star My style rocks, δεν θα έλεγε όχι!

Ήσουν από πέρσι στο My style rocks. Τώρα που βγήκες τι έχει αλλάξει; Επέστρεψες στην καθημερινότητα;

Είμαι μια χαρά, έχω επιστρέψει στην καθημερινότητα. Ολοκλήρωσα έναν κύκλο My style rocks και είναι σα να έφτασα στο τέλος και να ήρθε η σωστή η ώρα για να με βγάλουν.

Πώς ένιωσες όταν διακόπηκαν τα γυρίσματα λόγω κορονοϊού;

Το παιχνίδι δεν ήταν η ζωή μου, είχα συνηθίσει, είχα γνωρίσει και τα κορίτσια και περνούσαμε πάρα πολύ ωραία αλλά δεν φοβήθηκα καθόλου.

Πώς πήρες την απόφαση να φύγεις από το Βόλο για τόσο μεγάλο διάστημα και να έρθεις στην Αθήνα για να μπεις σε ένα ριάλιτι;

Εγώ για να πω την αλήθεια στην αρχή είχα δηλώσει συμμετοχή για πλάκα και επειδή δεν είχε ξαναγίνει να πάρει μια κοπέλα με τα δικά μου τα κιλά σε διαγωνισμό styling. Το ξεκινήσαμε λοιπόν για πλάκα και έκατσε και είπα να πάω!

Πηγαινοερχόσουν Αθήνα - Βόλο;

Όχι, εκείνο το διάσημα έμενα μόνιμα στην Αθήνα.

Τι σου είπαν οι φίλοι και γνωστοί σου όταν σε είδαν στην τηλεόραση;

«Είσαι τρελή;;;»! Αυτό μου είπανε! Είναι από αυτά που λίγο πολύ όταν τα βλέπεις τα καυτηριάζεις αλλά τελικά τα κάνεις! Απορούσα για το πώς αφήνουν τις ζωές τους και τις δουλειές τους και τελικά το έκανα κι εγώ!

Σε αναγνωρίζει ο κόσμος; Τι σου λένε στον δρόμο;

Συνήθως ναι, με αναγνωρίζουν. Κυρίως ακούω «Αυτή δεν είναι από το My style rocks;» και με κοιτάει η άλλη και λέει «όχι, αυτή είναι αδύνατη»! (Γέλια). Αυτό είναι το καλύτερο που ακούω. Φαντάσου πόσο παχαίνει η τηλεόραση.

Κέρδισες αρκετές φορές, γιατί αποχώρησες;

Ήμουν η κοπέλα με τις περισσότερες ημερήσιες νίκες. Δεν είχα βγει ποτέ προτεινόμενη. Ήταν λίγο κουλό το ότι αποχώρησα.

Αδικήθηκες;

Θεωρώ ότι δεν αναγνωριζόταν αυτό που έκανα.

Κάποιες φορές αδικήθηκα. Δεν είναι δυνατόν μια κοπέλα που δεν βγαίνει ποτέ προτεινόμενη, να βγαίνει προτεινόμενη με δύο στιλιστικά αδύναμες κοπέλες και να φεύγει.

Πώς αισθανόσουν όταν οι κριτές δεν σου έκαναν ωραία σχόλια;

Είναι αυτό που ενώ ξέρεις πού πας και τι πας να κάνεις, εκείνη την ώρα κολλάς, αλλά όταν πας πίσω λες «οκ τηλεόραση κάνω». Πρέπει να υπάρχει και αυτό, ότι είναι τηλεόραση. Αν λέγαμε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα λόγια, θα ήταν εντελώς βαρετό.

Σε είχαμε δει σε έντονη αντιπαράθεση και με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Με την Ευρυδίκη ήμασταν δίδυμο στην ίντριγκα, πηγαίναμε πακέτο. Ό, τι βλέπατε από ίντριγκα υπήρχε, δεν ήταν θέατρο. Μετά πήγαινα σπίτι και τα έβλεπα κι έλεγα «τι γίνεται; Για έναν συνδυασμό ρούχων θα τσακωθούμε»;

Τι σχέσεις είχατε;

Τυπικές σχέσεις.

Γιατί δεν πήγες να τη δεις όταν ήρθες στο Βόλο; Εκείνη το σχολίασε.

Η Ευρυδίκη ήρθε στο Βόλο, έκανε τη δουλειά της κι έφυγε. Δεν ήμουν ούτε εγώ υποχρεωμένη να πάω ούτε να έρθει αυτή στο μαγαζί να με δει. Δεν είχαμε και τόσο καλές σχέσεις. Τώρα βέβαια είναι κάπως καλύτερες. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ότι θα πάω.

Πώς σου φάνηκε το γεγονός ότι έφυγε από το παιχνίδι;

Σοκαρίστηκα όταν έφυγε. Δεν το περίμενα! Περίμενα ότι θα γυρνούσε!

Όταν αποχώρησες σε είδαμε να κλαις..

Όχι απλά έκλαιγα. Έκλαιγα σαν την τρελή και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο. Μου βγήκε αυθόρμητα γιατί άκουγα καλά σχόλια και συγκινήθηκα. Από τη συγκίνηση μου βγήκε κλάμα. Σκέψου ότι εγώ αυτές που κλαίγανε τις κορόιδευα.

Σου έχει λείψει το My style rocks;

Μου λείπει αυτή η παρέα που κάναμε, αυτή η πίεση που υπήρχε, αλλά μέχρι εκεί.

Με ποια κορίτσια έχεις κρατήσει επαφή;

Με κάποιες από τις κοπέλες που ήταν στον προηγούμενο κύκλο και δεν μπήκαν φέτος.

Εσύ είχες στιλίστα;

Δουλεύω σε ένα μαγαζί 16 συναπτά έτη. Έχω συνεργαστεί με τους καλύτερους σχεδιαστές, με τις καλύτερες εταιρίες, ελληνικές και ξένες. Έχει γράψει η γαλλική Vogue για το μαγαζί μας. Στη ζωή μου δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Δουλεύω σε ένα μαγαζί με ρούχα και ασχολούμαι μόνο με αυτό, δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο, δεν θέλω να γίνω πανελίστρια. Δεν με αφορά τίποτα άλλο εκτός από την προβολή του εαυτού μου πάνω σε αυτό το θέμα. Οι περισσότερες πάνε από ριάλιτι σε ριάλιτι για να γίνουν γνωστές ή για να βρουν δουλειά. Εγώ την είχα και με αυτή θα συνεχίσω να ασχολούμαι.

Θα ξαναέμπαινες αν σου γινόταν πρόταση;

Με αυτές τις συνθήκες όχι, αλλά αν γινόταν ένα All Star My style rocks, εννοείται.

Τι γεύση σου άφησε αυτή η εμπειρία;

Πολύ γλυκιά γεύση. Αυτή η συνήθεια που είχα μου έχει λείψει, μου έχει αφήσει μια γλυκιά ανάμνηση.

Ποια πιστεύεις ότι θα κερδίσει;

Βλέπω ότι γίνεται ένας χαμός. Δεν ξέρω. Φέτος, είναι πολύ απρόβλεπτο το My style rocks. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν ξέρω τι θα βγει φέτος.

Δεν θέλω να πω και κάποιο όνομα να σου πω την αλήθεια γιατί είπα για μία κοπέλα τις προάλλες και αποχώρησε.

Δείτε μερικά βίντεό της από το παιχνίδι παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved