GNTM: Κάτια Ταραμπάνκο: «Ήμουν κακιά, σκύλα, ψωνάρα» (Photos)
Showbiz

GNTM: Κάτια Ταραμπάνκο: «Ήμουν κακιά, σκύλα, ψωνάρα» (Photos)

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως ήταν φυσικό μίλησε και για το GNTM και για τα σχόλια που άκουσε και διάβασε για τον εαυτό της όταν βγήκε από το παιχνίδι!

Πιστεύεις ότι η συμμετοχή σου στους θαλασσόλυκους και όσα θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας θα αλλάξουν την εικόνα που είχαμε για σένα από το GNTM 2;

Θεωρώ ότι μέσα από τους Θαλασσόλυκους θα έχω την ευκαιρία να δείξω στον κόσμο ότι δεν έχω καμιά σχέση με την Κάτια του περσινού GNTM. Εκεί υπήρχαν η πίεση και ο ανταγωνισμός. Στρυς Θαλασσόλυκους, ήμουν χαλαρή, χαρούμενη, μιλούσα με τους δικούς μου ανθρώπους, οπότε θα δουν μια Κάτια που δεν προσπαθεί να ανταγωνιστεί γυναίκες γύρω της, να μοιράσει disadvantages, να διώξει κορίτσια από το σπίτι και να κατακτήσει την κορυφή μόνη της.

Πιστεύεις ότι είχες αυτή την εικόνα στο GNTM 2;

Ξεκάθαρα! Ήμουν «Κακιά», «Σκύλα», «Ψωνάρα». Αυτά ήταν τα classic σχόλια που διάβασα, βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Υπήρχε κάποιο θετικό σχόλιο που διάβασες;

«Όμορφη, αλλά σκατένιος χαρακτήρας». Στην αρχή, με πήρε από κάτω, αλλά μέσα μου ήξερα ότι δεν πάτησα επί πτωμάτων για να κερδίσω. Προσπάθησα με στοχοπροσήλωση - και φυσικά με την αξία μου.

Από το φετινό GNTM ξεχωρίζεις κάτι;

Το έχω παρακολουθήσει λίγο. Έχει ενδιαφέρον το concept «αγόρια - κορίτσια». Περιμένω να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μέσα στο σπίτι, πώς θα είναι οι δοκιμασίες κ.λπ. Από τους διαγωνιζόμενους ξεχωρίζω σίγουρα τον Ηρακλή και την κοπέλα με την τσιγγάνικη καταγωγή, δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της. Μου αρέσει, επίσης, η Ζενεβιέβ στη θέση του κριτή,και ανυπομονώ να δω πώς ένας άντρας, όπως ο Γιώργος Καράβας, θα κοουτσάρει κορίτσια, είπε η Κάτια Ταραμπάνκο στο Down Town.

Δείτε μερικές πρόσφατες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved