Φίλιππος Σοφιανός: Αυτή είναι η ηλικία του! Δεν θα το πιστεύεις!
Showbiz

Φίλιππος Σοφιανός: Αυτή είναι η ηλικία του! Δεν θα το πιστεύεις!

Ο Φίλιππος Σοφιανός έχει χαράξει τη δική του πορεία και μπορεί να είχε φύγει από την Ελλάδα, έχει επιστρέψει ανανεωμένος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει «κάψει καρδιές» στο παρελθόν αλλά δεν παύει να είναι ένας άκρως γοητευτικός άνδρας, παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ίδιος, δήλωσε ενοχλημένος με το γεγονός ότι προσλαμβάνονται ηθοποιοί με βάση τα likes και τους followers που έχουν στο Instagram.

Ο Φίλιππος Σοφιανός έχει κάνει τρεις γάμους στο παρελθόν και στη συνέντευξη αυτή, ρωτήθηκε αν θα έκανε και πάλι το βήμα να παντρευτεί.

Στην απάντηση που έδωσε, αποκάλυψε, άθελά του και την ηλικία του.

«Όχι, δεν θα ξαναέκανα το βήμα να παντρευτώ. Έχω περάσει το όριο της ηλικίας, έχω "καβατζάρει" τα 60, οπότε είναι λίγο αστεία η εικόνα του 60άρη να παντρεύεται. Υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης, η σιωπηρή συμφωνία, κι ο όρκος σιωπής. Παιδί, όχι, δεν θα έκανα, είμαι μεγάλος. Δε μπορεί το παιδί να φτάσει 20 χρονών κι εγώ να είμαι 80, δε γίνεται να πηγαίνω να το παίρνω από το σχολείο με μπαστουνάκι...
"Ήρθε ο παππούς σου παιδί μου, ο προπάππους σου". Τα παιδιά μου είναι η πρώτη, η ενδιάμεση κι η τελευταία σκέψη μου μέσα στην ημέρα, κάνω τα πάντα για εκείνα, ό,τι μπορώ. Είμαι ευλογημένος άνθρωπος από τη μία πλευρά και καταραμένος από την άλλη», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα τώρα με το wikipedia, είναι γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου του 1957, άρα είναι 63 ετών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved