Μενεγάκη: H μυστική συνάντηση με πρώην συνεργάτη της στο σπίτι της!
Showbiz

Μενεγάκη: H μυστική συνάντηση με πρώην συνεργάτη της στο σπίτι της!

Μία ξεχωριστή μέρα ήταν για την Ελένη Μενεγάκη η σημερινή καθώς συνάντησε έναν από τους καλύτερους φίλους της, τον οποίο απέκτησε μέσα από τη δουλειά. 

Το αποκάλυψε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μέσα από το τελευταίο της ποστ στο οποίο δείχνει πολύ χαρούμενη που συνάντησε τον καλό της φίλο.

Είχε να τον συναντήσει πολύ καιρό, και όπως αποκάλυψε με τα λεγόμενά της, προφανώς από τότε που έλαβε τέλος η εκπομπή της Ελένης και η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τη συνεχή τηλεοπτική παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου και πλέον συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού -τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο γιατί περί αυτού ο λόγος- είχαν προφανώς πολλά να πουν, όμως εκείνη δεν αποκάλυψε πού και κάτω από ποιες συνθήκες συναντήθηκαν. Πόσο δε μάλλον αν σκαρώνουν τίποτα στα παρασκήνια. Μπορεί και τίποτα όμως, αν και θα μάθουμε εν καιρώ αν πράγματι ετοιμάζουν κάτι μαζί.

Προς το παρόν θα μείνουμε μόνο στην απέραντη χαρά της Ελένης Μενεγάκη που μετά από καιρό συνάντησε τον καλό της φίλο και προφανώς είχαν να πουν πολλά.

«Είδα έναν πολύ αγαπημένο φίλο σήμερα ... από αυτούς που με γνωρίζουν τόσο καλά ... όπως κι εγώ εκείνον! Η καρδιά μου πλημμύρισε συναισθήματα ... και μεγάλη χαρά ! Η αληθινή φιλία είναι ευλογία!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved