Μάριος Αθανασίου: «Καλωσορίζουμε το πρώτο βήμα, την πρώτη κίνηση που έγινε»
Showbiz

Μάριος Αθανασίου: «Καλωσορίζουμε το πρώτο βήμα, την πρώτη κίνηση που έγινε»

Μετά την εξαιρετική του ερμηνεία στη σειρά «Έρωτας Μετά», ο Μάριος Αθανασίου φέτος, υποδύεται τον Δήμο στη νέα σειρά «Ήλιος».

Ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό mytv σχολίασε και τα μέτρα που ανακοινωθήκαν πριν μερικές ημέρες για τη λειτουργεία των θέατρων.


«Παρόλο που φτάσαμε μέσα Οκτωβρίου για να κάνουμε κάτι, έχοντας περάσει τόσος καιρός από την αρχή όλης αυτής της κατάστασης που βιώνουμε με τον κορονοϊό, είμαι χαρούμενος, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καθυστερημένη αντίδραση, αλλά είναι στον σωστό δρόμο και είναι ένας τρόπος τουλάχιστον οι άνθρωποι που κάνουν τις παραγωγές, που κάνουν αυτή τη δουλειά, να ξέρουν σε τι περίπου πλαίσιο θα κινηθούν.

Πιστεύω ότι είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. Δεν είμαστε Μπανανία. Υπάρχει τρόπος να μπορούμε να είμαστε οργανωμένοι και να μπορούμε να κάνουμε παραγωγές στον χώρο του θεάματος και του πολιτισμού που να έχουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Υπολογίστε ότι τα μέτρα πάρθηκαν τώρα, όμως οι άνθρωποι που ξεκινούν να στήσουν μια παράσταση θέλουν δύο μήνες προκειμένου να ολοκληρωθεί.

Για αυτό λέω ότι είναι καθυστερημένη η αντίδραση και θα έπρεπε να έχουν παρθεί οι αποφάσεις πιο νωρίς. Αλλά, τουλάχιστον, καλωσορίζουμε το πρώτο βήμα, την πρώτη κίνηση που έγινε...», είπε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved