Περιμένουν το πρώτο τους παιδί και παντρεύονται! (photos)
Showbiz

Περιμένουν το πρώτο τους παιδί και παντρεύονται! (photos)

Μετά την ευχάριστη είδηση ότι ο πελαργός σε λίγους μήνες θα χτυπήσει την πόρτα τους, ήδη κατέστρωσαν και τα σχέδιά τους για τον γάμο τους που θα συνδυάσουν με τη βάφτιση το πρώτου τους παιδιού. 

Σύμφωνα μάλιστα με το Secret, γάμος και βάφτιση θα γίνουν, αν όλα πάνε καλά με την πανδημία, μέσα στο 2021.

Το ζευγάρι όλο αυτό το διάστηµα απολαµβάνει την ευτυχία του χωρίς φανφάρες και άσκοπη προβολή. Είναι κοινή τους απόφαση να προστατεύουν όσο γίνεται τη σχέση τους και να απολαµβάνουν την καθηµερινότητά τους µε απλότητα και ηρεµία.

Μάλιστα, εκείνος, σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς της αγαπηµένης του, γεγονός που για πολλούς σηµαίνει πως και οι δύο βλέπουν πολύ σοβαρά αυτή τη σχέση και πως επενδύουν σε ένα κοινό µέλλον.

Τη σχέση του ζευγαριού τη χαρακτηρίζουν η ηρεµία και η ισορροπία, που και οι δύο θεωρούν ιδιαίτερα σηµαντικές για µια οµαλή κοινή πορεία. Ειδικά µετά την απόφασή τους να συγκατοικήσουν, οι δυο τους δείχνουν να απολαµβάνουν ακόµα περισσότερο τη σχέση τους που γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2017 στη Σαντορίνη όπου έκαναν και οι δύο διακοπές.

Πλέον ατενίζουν μαζί το μέλλον και φυσικά περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του μωρού τους που θα αποτελέσει και την απόλυτη επισφράγιση του έρωτά τους.

Δείτε για ποιο ζευγάρι πρόκειται στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved