Ελένη Μενεγάκη: Έχεις δει το σαλόνι της στα Μελίσσια τελευταία; Δες τις αλλαγές
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έχεις δει το σαλόνι της στα Μελίσσια τελευταία; Δες τις αλλαγές

H Ελένη Μενεγάκη μένει σ’ ένα υπέροχο σπίτι στα Μελίσσια με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη σεζόν αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης, όμως δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram της από την καθημερινότητά της και μας δείχνει πώς περνά. Η παρουσιάστρια κάθε φορά που ποστάρει φωτογραφίες από το σπίτι της μας ξαφνιάζει ευχάριστα, όπως έκανε και τελευταία που πόζαρε μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της και παρατηρήσαμε τις αλλαγές που έκανε.

Πώς είναι το παραμυθένιο σπίτι της; Πώς είναι διακοσμημένο; Είναι ένα κλασσικό σπίτι. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι κλασσική, παραδοσιακή, ενώ απ’ έξω το σπίτι της είναι πέτρινο.

Ο μεγάλος κήπος με την παιδική χαρά είναι σίγουρα το αγαπημένο μέρος της Ελένης αφού λατρεύει να φροντίζει τα δέντρα και τα λουλούδια της και φυσικά να παίζει με τα παιδιά της και το τελευταίο διάστημα απέκτησε ακόμα μία συνήθεια… της αρέσει να βγάζει φωτογραφίες με φόντο τον υπέροχο κήπο της και μας λέει «καλημέρα» ποστάροντας τες στο instagram.

Όσο για το εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα καφέ χρώματα, τα έπιπλα από ξύλο, τα μεγάλα χρυσά κάδρα, αφού η Ελένη λατρεύει τις φωτογραφίες, και τα εντυπωσιακά και ακριβά χαλιά.

Δείτε πώς είναι σήμερα το σαλόνι του σπιτιού της στα Μελίσσια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved