Απόστολος Ρουβάς: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια

Στις εποχές που οι μάγειρες ανεβάζουν και κατεβάζουν τηλεθεάσεις, η πρωινή ζώνη του Mega επένδυσε σε ένα άκαυτο πρόσωπο, αυτό του Απόστολου Ρουβά.

Ο ίδιος μίλησε για όσα μπορούν να τον φέρουν εκτός εαυτού, για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και παιδιά, ενώ ανέφερε μία ανάμνηση από τα παιδικά του χρόνια.

Τι μπορεί να σε φέρει εκτός εαυτού και τι είναι αυτό που μπορεί να σε γαληνέψει;

Κάποιος που θα με θίξει ή θα προσβάλει την αξιοπρέπεια μου μπορεί να με φέρει εκτός εαυτού, αλλά δεν θα αντιδράσω σπασμωδικά. Έχω μια ηρεμία, εννοώ πως όταν κάποιος προσπαθεί να με ταράξει, δεν θα επιτεθώ. Δεν θέλω να κάνω στους άλλους αυτά που δεν θα ήθελα να κάνουν σε μένα. Γαλήνη μπορεί να μου φέρει μια καλή κουβέντα που θα ακούσω από κάποιον, όταν βρίσκομαι με δικά μου πρόσωπα που ξέρω ότι με αγαπάνε. Γαλήνη επίσης αισθάνομαι και όταν είμαι μόνος μου, στον χώρο μου, και είμαι συγκεντρωμένος σε μένα. Τα πηγαίνω πολύ καλά με τον εαυτό μου.

Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να κάνεις οικογένεια και παιδιά;

Η οικογένεια είναι κάτι καλό, η συντροφικότητα επίσης. Αλλά ναι, το έχω ως μελλοντικό σενάριο το να αποκτήσω οικογένεια. Αναλόγως και με ποιον άνθρωπο είσαι βέβαια.

Πες μου κάποια πράγματα στο σήμερα σου που θα έβαζες το βράδυ πριν κοιμηθείς στη λίστα ευγνωμοσύνης σου.

Είμαι υγιής, έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπάνε και με φροντίζουν, νιώθω καλά με τον εαυτό μου και τις επιλογές που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Επαγγελματικά, τα πράγματα μου πηγαίνουν καλά και οι στόχοι μου αρχίζουν σιγά-σιγά να εκπληρώνονται. Η δουλειά μου είναι και το χόμπι μου, οπότε αισθάνομαι ευλογημένος.

Τι ώρα κοιμάσαι το βράδυ, τώρα με την πρωινή εκπομπή;

Μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα έχω κοιμηθεί και στις 7 το πρωί ξυπνάω. Ευτυχώς, το βιολογικό μου ρολόι ρυθμίζεται εύκολα.

Μια ανάμνηση από τα παιδικά σου χρόνια;

Τα μπάνια που κάναμε με τ’ αδέρφια, στην Κέρκυρα. Είναι μια ευλογημένη ανάμνηση.

Πόσα αδέρφια είστε;

Είμαστε τέσσερα και πολύ δεμένα μεταξύ μας, είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved