Σμαράγδα Καρύδη: Δεν φαντάζεστε τι την ρωτούν οι followers της στο instagram
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν φαντάζεστε τι την ρωτούν οι followers της στο instagram

Η τελευταία εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη ήταν στο τηλεπαιχνίδι «Νότα Μία».

Τώρα επιστρέφει πάλι με το τηλεπαιχνίδι «1.000.000 γεν», που θα προβάλλεται στο Μega πριν από το Δελτίο Ειδήσεων. Δείχνει ενθουσιασμένη και αρκετά αισιόδοξη.

Όταν ακούει τη λέξη «θυσία», έχει αυτή την έκφραση του «τι κλισέ ακούω τώρα;». Το καλύπτει όμως και απαντάει συγκεκριμένα και με απολυτότητα: «Δεν νιώθω ότι έχω κάνει θυσίες για τη δουλειά. Ίσα-ίσα που θα έλεγα ότι έχω τεμπελιάσει και αρκετά σε σχέση με το τι θα μπορούσα να έχω κάνει. Δεν έχω θυσιάσει ούτε την καθημερινότητα μου, ούτε τους φίλους μου, ούτε τις διακοπές μου, ούτε τους έρωτες μου για τη δουλειά μου. Μάλλον το αντίθετο έχω κάνει. Έχει τύχει να αφήσω πράγματα από τα οποία θα μπορούσα να κερδίσω κάτι παραπάνω στη δουλειά και να πω "Αστο, θα πάω διακοπές" ή "θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με τη σχέση μου". Δεν έχω τη μανία μη χάσω κάτι επαγγελματικά. Δεν νιώθω ότι θα χάσω κάτι αν δεν κάνω μια δουλειά. Αντιθέτως, αν είχα θυσιάσει έναν έρωτα για μια δουλειά, θα το μετάνιωνα».

«Πριν από τον κορονοϊό, σκεφτόμουν τι θα σκηνοθετήσω την επόμενη σεζόν, μετά την πρώτη σκηνοθεσία που έκανα με Του Κουτρούλη τον Γάμο, Και μετά είπα: "Αστο όπως τα φέρει η ζωή. Δεν θα χάσει το ελληνικό θέατρο αν δεν σκηνοθετήσω εγώ κάτι την επόμενη σεζόν". Και άρχισα να χαλαρώνω». Και κάπως έτσι φέτος η Σμαράγδα αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Το σκεφτόμουν καιρό. Κάθε χρόνο έχω προτάσεις, δεν με έχει πετάξει η τηλεόραση απέξω, εγώ συνήθως λέω όχι. Γιατί; Από μια ηλικία και μετά αποφάσισα να μην κάνω παράλληλα τηλεόραση και θέατρο. Είπα ότι θα προσπαθήσω όσο με παίρνει να μην τα κάνω ταυτόχρονα, γιατί πάνω από 15 χρόνια ξύπναγα στις 6.30 το πρωί και γυρνούσα στο σπίτι στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα, τρώγοντας, ενδιάμεσα από τα πλατό στην παράσταση, σουβλάκια στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς έβγαζα τα χρήματα που ήθελα από το θέατρο, γιατί δεν έχω φοβερές απαιτήσεις, δεν θα με δεις να κυκλοφορώ με μια πανάκριβη τσάντα ή με ένα σούπερ ακριβό παπούτσι. Και ήμουν και τυχερή, γιατί οι παραστάσεις στις οποίες έπαιζα πήγαν όλες εξαιρετικά και ήμουν με ποσοστό. Ε, φέτος είπα να κάνω τηλεόραση. Και χάρηκα πολύ που η πρόταση έγινε από το Μega. Καταρχάς, χάρηκα πολύ που το Μega άνοιξε ξανά. Σαν να ζωντάνεψε πάλι ένα κομμάτι της επαγγελματικής μου εφηβείας. Κάποιοι, όπως και εγώ, είμαστε συναισθηματικά δεμένοι με το κανάλι. Όχι μόνο με το λογότυπο, αλλά και με τα πρόσωπα. Γιατί συνεργάζομαι πάλι με τα ίδια πρόσωπα. Δηλαδή, έπεσαν τηλέφωνα από ανθρώπους που ήξερα και αυτό λειτούργησε πολύ θετικά. Μου αρέσει και το παιχνίδι».

Ποια είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση που της κάνουν στο Ιnstagram; «Με ρωτάνε πόσα είναι 1.000.000 γεν». Και ποια είναι η απάντηση; «8.000 ευρώ. Τόσα θα δίνουμε κάθε μέρα», είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved