Ανθή Βούλγαρη: "Πέρασα σε διαφορετική φάση μετά τον γάμο"
Showbiz

Ανθή Βούλγαρη: "Πέρασα σε διαφορετική φάση μετά τον γάμο"

Η τηλεοπτική πορεία της Ανθής Βούλγαρη ξεκίνησε από τη ζώνη της της ψυχαγωγίας, αλλά τελικά την κέρδισε η ενημέρωση, που ήταν και η μεγάλη της αγάπη.

Παρά την -ομολογουμένως ωραία- εμφάνιση της, η ίδια ποντάρει την καριέρα της στη σκληρή δουλειά της. Φέτος, συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Μεγάλο Κανάλι. Στην πρεμιέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Μega, στις 7 Σεπτεμβρίου, πρωτοτύπησε, κάνοντας εμφάνιση-έκπληξη από το Πήλιο με τη νυφική της ανθοδέσμη. Είχε παντρευτεί την ακριβώς προηγούμενη μέρα.

«Γάμος και πρεμιέρα μαζί. Δύσκολος συνδυασμός, αλλά τόσο συναρπαστικός. Η αλήθεια είναι πως πέρασα σε διαφορετική φάση τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στην επαγγελματική μου πορεία. Ανοιξα ταυτόχρονα δύο νέες σελίδες, εξίσου σημαντικές για εμένα. Πιστεύω πως τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Ήταν η ώρα να προχωρήσω και στους δύο τομείς».

«Στο Μega ένιωσα από την πρώτη στιγμή μια μεγάλη αγκαλιά. Ένιωσα σαν να μπήκα σε μια μεγάλη οικογένεια. Η διοίκηση, οι συνάδελφοι, όλοι με υποδέχτηκαν θερμά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να φέρω κάτι διαφορετικό στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, πάντως φιλοδοξώ να εκφράζω τον απλό πολίτη. Με ενδιαφέρει πολύ να προσεγγίσουμε τους νέους ανθρώπους. Να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους και τους προβληματισμούς τους. Θέλω να αποσυνδέσω την ενημέρωση από το σοβαροφανές ύφος και το μονίμως ξερολίστικο σχόλιο και ύφος. Θέλω ο τηλεθεατής να ανοίγει το πρωί την τηλεόραση και να χαμογελάει. Να ξέρει πως εκεί είναι η Ανθή, που θα ρωτήσει όσα θέλει ο ίδιος να μάθει».

«Με τον Ιορδάνη μετράμε ήδη τρία χρόνια συνεργασίας και σου λέω χωρίς κανέναν ενδοιασμό πως έχουμε γίνει πολύ καλή ομάδα. Την πρώτη χρονιά της συνεργασίας μας, όταν είχα στήλη μέσα στη δική του εκπομπή στο Open, είχαμε συγκρουστεί πολλές φορές. Οταν τον επόμενο χρόνο παρουσιάσαμε μαζί εκπομπή, δέσαμε τόσο πολύ που πραγματικά θεωρώ πως είμαι ευλογημένη που συνεργαζόμαστε. Ο Ιορδάνης είναι απίστευτα δοτικός. Παρόλο που έχει γράψει χιλιόμετρα στη δημοσιογραφία, αφήνει χώρο σε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Θα τον χαρακτήριζα gentleman της δημοσιογραφίας».

«Πίσω από τις κάμερες, υπάρχουν γέλιο, ένταση, αγωνία, χαρά. Πολλά συναισθήματα. Η ομάδα λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια. Η δουλειά δεν σταματάει ποτέ. Όλη μέρα δουλεύουμε και χτίζουμε την εκπομπή».

«Κάθε μέρα ξυπνάω γύρω στις 3.45. Ντους, πρωινό, καφές στο χέρι και ξεκινάμε! Μέχρι και τις 3 μ.μ. είμαι στο κανάλι. Eπιστρέφω σπίτι, μαγειρεύω, παίζω με τον σκύλο μου, τη Λάρα, κοιμάμαι καμιά ώρα και το απόγευμα το περνάω στο γυμναστήριο. Ακολουθούν τα Δελτία Ειδήσεων, η βραδινή σύσκεψη και ύπνος. Το πρωινό είναι απαιτητικό. Χάνω σίγουρα πολλές ώρες ύπνου. Κατά τ' άλλα, προσπαθώ να υπάρχει ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και δουλειάς. Το βέβαιο είναι πως αν δεν αγαπούσα αυτήν τη δουλειά, δεν θα τα έβγαζα εύκολα πέρα».

«Δεν πιστεύω στα σοβαρά και στα ελαφριά θέματα. Πιστεύω στην προσέγγιση. Όλα τα θέματα απαιτούν ρεπορτάζ. Σαφώς η επικαιρότητα είναι περισσότερο απαιτητική, επειδή η είδηση πρέπει να μεταφερθεί με απόλυτη ακρίβεια και διασταυρωμένη από κάθε της πλευρά Δεν επηρεάζομαι ψυχολογικά. Το έμαθα με τα χρόνια. Στις αρχές γυρνούσα σπίτι ράκος. Τώρα, σαφώς ασχολούμαι με τα θέματα, αλλά δεν τα βάζω μέσα μου».

«Η πανδημία σαφώς έχει προτεραιότητα στη δημοσιογραφική σκαλέτα, παρ' όλα αυτά δεν υποτιμώ καθόλου την κατάσταση με την Τουρκία, παρά το γεγονός ότι ο Ερντογάν δεν μας απασχολεί για πρώτη φορά. Με ανησυχεί αρκετά το μεταναστευτικό, διότι νιώθω πως η Ευρώπη δεν το έχει κάνει πρόβλημα της και δεν ξέρω πόσο ακόμη θα μπορέσει η χώρα μας να σηκώσει το βάρος. Παρ' όλα αυτά, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Ευελπιστώ πως το μέλλον θα είναι φωτεινότερο».

«Όταν έχω χρόνο, χαλαρώνω διαβάζοντας λογοτεχνία και περνάω πολλή ώρα στο γυμναστήριο ή κάνοντας ιππασία. Λατρεύω τα άλογα».

«Δεν άλλαξε κάτι επειδή παντρεύτηκα. Πάντα δούλευα δύσκολες και αρκετές ώρες. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι αυτοσκοπός. Αν έρθει ένα παιδάκι, ήρθε», είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved