"Το Mega είναι το κανάλι που ξεκίνησα. Δεν μου φέρθηκαν καλά"
Showbiz

"Το Mega είναι το κανάλι που ξεκίνησα. Δεν μου φέρθηκαν καλά"

Φέτος βρίσκεται δίπλα στην Ιωάννα Μαλέσκου όπου και μοιράζεται τις συνταγές του με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ.

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μίλησε στο TV 24 για το νέο του επαγγελματικό βήμα αλλά και για την αποχώρησή του από το Mega.

Βρίσκεστε φέτος σε μια νέα αλλά πολύ φρέσκια παρέα!

«Η αλήθεια είναι πως όντως έχουμε κάνει μια όμορφη παρέα. Όλα τα παιδιά έχουν μια ποιότητα. Περνάω πολύ, καλά όταν βρίσκομαι μαζί τους. Αυτή την αίσθηση είχα να τη νιώσω από την εποχή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Εχει κάτι διαφορετικό αυτή η ομάδα που σιγά-σιγά εδραιώνεται στο κοινό».

Υπήρξε κάποια δυσπιστία για το γεγονός πως η Ιωάννα Μαλέσκσυ δεν είναι πολύ γνωστή στο αθηναϊκό κοινό;

«Δεν έκανα καμία δεύτερη σκέψη. Την Ιωάννα τη γνώριζα. Είχαμε κάνει εκπομπή στην Κρήτη για εμπορικό σκοπό και υπήρξε μια συ­μπάθεια. Μόλις ήρθε στην Αθήνα το συζητήσαμε και έτσι προέκυψε η συνεργασία μας, για την οποία αισθανόμαστε σιγουριά».

Σιγουριά εσείς αισθάνεστε στον ΣΚΑΪ;

«Φυσικά και είναι κάτι πολύ βασικό. Δεν σας κρύβω πως στο ΜΕGA και με δική μου εκπο­μπή, δεν αισθάνθηκα την ίδια σιγουριά. Παρό­λο που το ΜEGA είναι το κανάλι που ξεκίνησα... με τον τρόπο τους δεν φέρθηκαν καλά.. Στον ΣΚΑΪ με στηρίζουν».

Διδάσκετε, έχετε μαγαζιά υπό την επίβλεψη σας, συνέχεια κυκλοφορούν εκδόσεις μα­γειρικής με την υπογραφή σας... Επιδιώξα­τε την τηλεόραση;

«Είναι ένας τρόπος να επικοινωνώ με το κοινό μου, που το έχω δημιουργήσει από το 1999 που μπήκα στην τηλεόραση. Το να έχεις μια εκπομπή δική σου που της αλλάζουν συνέχεια ώρα, δεν είναι καλό για το κοινό που σε ακο­λουθεί. Ενώ όταν έχεις ενότητα σε μια άλλη εκπομπή, χτίζεται μια πιο σταθερή σχέση... το ήθελα. Το ήθελε νομίζω και ο ΣΚΑΪ».

«Ηρθε και έδεσε» που λένε και στη γλώσ­σα της μαγειρικής, «Ακριβώς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved