My style rocks αποκλειστικό:Παγάνη:Η δολοφονία της μαμάς της,οι κόντρες και το Survivor
Showbiz

My style rocks αποκλειστικό:Παγάνη:Η δολοφονία της μαμάς της,οι κόντρες και το Survivor

My style rocks: Η Κωνσταντίνα Παγάνη είναι μία από τις παίκτριες που συζητήθηκε αρκετά και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας, παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλους και για όλα.

Αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι επέστρεψε στην Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους, μίλησε για το τραγικό συμβάν που έζησε, την δολοφονία δηλαδή της μητέρας της από τον θείο της, για τη συμμετοχή της στο My style rocks αλλά και στα καλλιστεία, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις κόντρες που υπήρχαν όσο ήταν στο παιχνίδι.

Η Κωνσταντίνα Παγάνη δηλώνει δυναμική και ανταγωνιστική και μπορεί να μην πήγαινε ξανά σε κάποιο ριάλιτι, δεν θα έλεγε όχι όμως αν δεχόταν μία πρόταση για το... Survivor!

Αρχικά, πες μου πώς είσαι και πού βρίσκεσαι! Στην Κρήτη ή στην Αθήνα;

Είμαι στην Κρήτη. Έφυγα από την Αθήνα που είχα σκοπό να κάτσω μόνιμα. Βέβαια, αν υπάρξει κάποια πρόταση φυσικά και ίσως αλλάξουν στα σχέδια. Προς το παρόν είμαι στην Κρήτη και ετοιμάζω το καινούργιο μου τμήμα.

Δηλαδή;

Ετοιμάζω ένα τμήμα μόνο για γυναίκες που θα έχει να κάνει με χορό, γυμναστική και πυγμαχία. Θα αφορά μόνο γυναίκες. Με την ψυχολογία τους, την αυτοπεποίθησή τους, τη διατροφή τους. Σε ένα μήνα περίπου θα είναι έτοιμο.

Όπως μου είπες, είχες σκοπό να μείνεις μόνιμα στην Αθήνα. Τι άλλαξε και επέστρεψες στην Κρήτη;

Υπήρξαν κάποιοι προσωπικοί λόγοι και παράλληλα προέκυψε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση από ένα γυμναστήριο.

Αυτό συνέβη λόγω της αναγνωρισιμότητάς σου μέσα από το My style rocks ή σε γνώριζαν από πριν;

Το 2017 που είχα πάει στην Αμερική στα καλλιστεία και εκπροσώπησα την Ελλάδα είχα δώσει αρκετές συνεντεύξεις, οπότε με γνώριζαν ήδη. Τώρα φυσικά με το My style rocks η δημοσιότητα είναι λιγάκι πιο μεγάλη.

Υπήρξες Μις Υφήλιος. Τι κέρδισες από αυτό και τι σου άφησε αυτή η εμπειρία;

Αρχικά έκανα ένα τόσο μεγάλο ταξίδι μόνη μου όταν ήμουν 24άρων. Η αλήθεια είναι ότι μου έμαθε πώς να αντέχω την κούραση, πώς να συναναστρέφομαι με άλλες κουλτούρες και σίγουρα μου άφησε πανέμορφα συναισθήματα γιατί πήγα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και μόνο περηφάνια μπορούσα να νιώθω.

Στιγμιότυπο από τα καλλιστεία.

Μετά από τη συμμετοχή σου στα καλλιστεία έζησες την απόλυτη τραγωδία, αφού η μητέρα σου δολοφονήθηκε από τον θείο σου. Πώς το βίωσες όλο αυτό;

Σίγουρα ήταν τραγικό γεγονός και σίγουρα ήταν ειρωνεία γιατί μου έτυχε μετά από κάτι ωραίο που είχα ζήσει. Είμαι όμως πάρα πολύ δυνατή σαν άνθρωπος! Και εγώ και τα αδέρφια μου όλο αυτό το αντιμετωπίσαμε με πάρα πολλή ψυχραιμία και καταφέραμε και ζούμε με αυτή την απώλεια γιατί αυτό είναι κάτι που δεν το ξεπερνάς ποτέ.

Απλά ζεις με αυτή την απώλεια.

Καταφέραμε και ζούμε με την απώλεια της μαμάς μας.

Εσύ μοιράστηκες με το τηλεοπτικό κοινό αυτό που έζησες…

Ναι, φυσικά και το μοιράστηκα με το κοινό γιατί και όταν είχα βγει στα καλλιστεία με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι σε συνεντεύξεις που έδινα. Όταν βγαίνεις στα Μέσα και εκτίθεσαι, σαφώς πρέπει να δώσεις και τις ανάλογες απαντήσεις.

Η Έλενα Χριστοπούλου είχε συγκινηθεί αρκετές φορές με την ιστορία σου. Σου είπε κάτι φεύγοντας; Είτε εκείνη είτε κάποιος άλλος από τους κριτές;

Σίγουρα οι κριτές με συμπαθούσαν αρκετά. Επίσης, η Έλενα Χριστοπούλου όταν έφυγα είπε ότι ήταν πολύ άδικο αυτό που συνέβη και αποχώρησα.

Σου λείπει το παιχνίδι;

Κάποιες φορές μου λείπει γιατί περνούσαμε πάρα πολλές ώρες με τα κορίτσια. Είναι όμως ένα κεφάλαιο της ζωής μου που έκλεισε και τώρα πάμε παρακάτω.

Θα ξαναέμπαινες αν σου γινόταν πρόταση;

Εξαρτάται τις συνθήκες. Ίσως και ναι!

Στο παιχνίδι υπήρχαν και κόντρες! Είδαμε να υπάρχει και μια ένταση ανάμεσα σε εσένα και την Κάτια. Γιατί έγινε όλο αυτό;

Με την Κάτια δεν θεωρώ ότι είχαμε τόση κόντρα όσο με την Αρετή.

Ήταν καθαρά στιλιστικό;

Ήταν καθαρά στιλιστικό. Με την Αρετή και με την Κάτια δεν είχαμε καμία επαφή backstage. Φυσικά, δεν είχα κανένα προσωπικό θέμα με τις κοπέλες απλά όταν είσαι σε ένα πλατό τόσες ώρες σου βγαίνουν και νεύρα και είσαι πιο οξύθυμη απ’ ότι πρέπει.

Ένιωσες πίεση;

Ναι πιέστηκα, όλες οι κοπέλες ήταν πιεσμένες;


Σε ένα επεισόδιο σε είδαμε να κλαις και να λες πως δεν έχεις δύναμη να σηκώσεις ούτε την τσάντα σου. Αυτό είχε να κάνει με την πίεση;

Ναι, ένιωθα ότι είχα πάθει υπερκόπωση. Είχα πιεστεί πάρα πολύ και σωματικά και ψυχολογικά, περισσότερο βέβαια σωματικά. Εκείνη τη στιγμή δεν ένιωθα καθόλου καλά. Ένιωθα πραγματικά να μη μπορώ να σηκώσω ούτε την τσάντα μου και γι’ αυτό αποχώρησα για λίγο από το πλατό έτσι ώστε να νιώσω λίγο καλύτερα και μετά ξαναμπήκα!

Την έχουμε δει να «λυγίζει» on air.

Στιλίστα είχες;

Εγώ σίγουρα δεν είχα στιλίστα. Δεν είχα τα χρήματα για να το υποστηρίξω. Ένας στιλίστας θέλει χρήματα, όμως, σίγουρα κάποιες κοπέλες μέσα στο παιχνίδι έχουν στιλίστα. Δεν ξέρω ποιες είναι όμως αποκλείεται με όλα αυτά τα look που γίνονται να μην υπάρχουν στιλίστες από πίσω.

Θα συνεχίσεις το modeling;

Εγώ ξεκινάω με το καινούργιο μου τμήμα, όπως σου είπα. Θέλω να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με αυτό. Είμαι ανοιχτή φυσικά σε προτάσεις που αφορούν το modeling. Ό,τι έρθει καλοδεχούμενο. Εξαρτάται βέβαια και από τις συνθήκες και σε τι φάση θα βρίσκομαι.

Θα ξαναπήγαινες σε κάποιο ριάλιτι ή στο GNTM για παράδειγμα;

Στο GNTM δεν θα πήγαινα! Ίσως να πήγαινα στο Survivor. Αυτός ο ρόλος μου ταιριάζει καλύτερα.

Είμαι μάχιμη και ανταγωνιστική!

Θα άντεχες δηλαδή να επιβιώσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες;

Ναι, θα άντεχα. Είμαι πιο μάχιμη, πιο ανταγωνιστική, πιο αθλητική!

Με ποια κορίτσια έχεις κρατήσει επαφή;

Συνήθως μιλάω με την Τζένη και τη Γεωργία.

Βλέπεις τώρα My style rocks;

Κάθε μέρα όχι δεν το βλέπω, λόγω υποχρεώσεων. Όταν όμως μπορώ το βλέπω.

Τι σου είπαν οι φίλοι και γνωστοί σου όταν σε είδαν στην τηλεόραση;

Δεν το περίμεναν με τίποτα. Τους άφησα όμως καλή εντύπωση με τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ποια παίκτρια θέλεις να κερδίσει;

Και θέλω και νομίζω ότι πρέπει να κερδίσει η Τζένη.

Ένα από τα φαβορί είναι και η Αρετή.

Θα το πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι και η Αρετή να κερδίσει -που δεν θέλω να κερδίσει η Αρετή- το θεωρώ δίκαιο και αξίζει να κερδίσει.

Δείτε φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε βίντεο από τη συμμετοχή της στο My style rocks:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved