Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό από τη Χρηστίδου που δεν περιμέναμε!
Showbiz

Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό από τη Χρηστίδου που δεν περιμέναμε!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για όλα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη!

Ο frontman των Onirama μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα και τις δυσκολίες προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε χαρακτηριστικά:

«Παίρνοντας ένα διαζύγιο δεν σταματά να υπάρχει η οικογένεια. Σταματά να υπάρχει το ζευγάρι και η σχέση. Οπότε εκεί είναι μια νέα ισορροπία και μια νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθείς να βάλεις. Σε αυτή τη διαδικασία είμαστε και εμείς και θεωρώ κάθε ζευγάρι που χωρίζει.

Να δεις δηλαδή τη νέα πραγματικότητα έχοντας σαν προτεραιότητα την οικογένεια γιατί αυτός ο δεσμός δεν θα αλλάξει ποτέ. Οφείλει να διατηρηθεί η οικογένεια απλά πρέπει να διατηρηθεί σε εκείνο το επίπεδο που θα είναι λειτουργική για όλα τα μέλη της. Να μην έχει τριβές, Να υπάρχει σεβασμός, ο κατάλληλος παραδειγματισμός για τα παιδιά και αυτό θέλει δουλειά».


Λίγο μετά συνέχισε λέγοντας:

«Αυτό που κατάλαβα είναι πως, όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει, ένας χωρισμός θέλει επίσης τουλάχιστον στην αρχή αντιστοίχως μια δουλειά. Πάλι υποχωρήσεις, προσπάθεια για κατανόηση μέχρι να βρεις εκείνη την ισορροπία που θα είσαι σε αυτό το νέο πράγμα και εσύ και πάνω από όλα τα παιδιά. Με κουμπί δεν γίνεται σίγουρα και όποιος το λέει πως το κάνει με κουμπί ψεύδεται ασύστολα! Μάλλον δεν υπήρχε είτε έρωτας είτε οικογένεια πραγματικά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved