Τάκης Μπινιάρης: Οι βραδιές με τον Ανδρέα και το "Όχι" στην Αλίκη
Showbiz

Τάκης Μπινιάρης: Οι βραδιές με τον Ανδρέα και το "Όχι" στην Αλίκη

Ο γνωστός τραγουδιστής, Τάκης Μπινιάρης μιλά ανοιχτά για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Πολλοί μπορεί να τον θυμούνται από τη συμμετοχή του στη Eurovision, πριν από πολλά χρόνια, ωστόσο ο ίδιος έχει καταφέρει να πετύχει τα περισσότερα από τα όνειρα που έκανε στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Τάκης Μπινιέρης μίλησε για το παρελθόν του αλλά και για την επαγγελματική πρόταση της Αλίκης Βουγιουκλάκη την οποία είχε αρνηθεί

"O Κούρκουλος με ήθελε για το "Ψηλά από τη Γέφυρα" του Άρθουρ Μίλερ να κάνω τον φίλο της ανιψιάς του. Εκείνο τον χειμώνα τραγουδούσα ήδη με τον Γιάννη Σπανό. Όσον αφορά την Αλίκη, όταν ήρθε η πρόταση είχα ήδη υπογράψει με τη Δανδουλάκη".

Μάλιστα, ο ίδιος γνώριζε αρκετές από τις μεγάλες προσωπικότητες της χώρας. Η φιλία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου ήταν κι εκείνη που έστρεψε τα φλας και τους δημοσιογράφους της εποχής προς το πρόσωπό του.

biniaris2.jpg

"Τέσσερα χρόνια πήγαινα στο σπίτι του κι ερχόταν στα μαγαζιά που εμφανιζόμουν. Βοήθησε βέβαια αυτό γιατί όλα τα κανάλια ήταν έξω από τα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανιζόμουν, από την άλλη όμως ήμουν λιγάκι... Χαρακτηρισμένος", αναφέρει ο Τάκης Μπινιάρης.

Όσο για τη συμμετοχή του στη Eurovision o τραγουδιστής έχει να θυμάται: "Φτωχή συμμετοχή από θέμα οργάνωσης και στήριξης. Το τραγούδι αγαπήθηκε αλλά η εταιρεία το πέταξε. Έπειτα από κάποια χρόνια ήρθα δεύτερος με μικρή διαφορά από την "Άνοιξη" της Βόσσου και τελικά πήγε η Σοφία. Κρίμα γιατί εκείνη τη φορά είχα περάσει με ένα ρυθμικό τραγούδι που πιστεύω θα είχα την τύχη με το μέρος μου.

ΠΗΓΗ:Espresso

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved