Μπουρδούμης - Δροσάκη: Αποκαλύφθηκε το όνομα που θα πάρει ο γιος τους!
Showbiz

Μπουρδούμης - Δροσάκη: Αποκαλύφθηκε το όνομα που θα πάρει ο γιος τους!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βιώνει σίγουρα μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του δίπλα στη σύζυγό του και στον γιο τους.

Μπορεί να απέφευγε τις δηλώσεις για την προσωπική του ζωή και τα όνειρα για το μέλλον, ωστόσο τα ευχάριστα νέα στη ζωή του έφεραν και τις μεγάλες αλλαγές για εκείνον.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι πλέον ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Ο γνωστός ηθοποιός συστήθηκε πριν από αρκετά χρόνια στο κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε μέσα από το ρόλο του στο "Σόι" στο οποίες και έμεινε μέχρι το τέλος.

Όλα αυτά τα χρόνια μάλιστα ο ηθοποιός βίωσε ριζικές αλλαγές στην προσωπική του Ζωή. Η γνωριμία του με τη Λένα Δροσάκη, η κοινή ζωή και ο ερχομός του παιδιού τους, έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τόσο σύντομο μάλιστα που ξάφνιασε μέχρι και τους δικούς του ανθρώπους.

Πλέον, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του και με τους χρήστες του instagram. Ο ηθοποιός θα αναρτήσει φωτογραφίες από τις πρώτες βόλτες με τον γιο του. Φυσικά οι followers θα σχολιάσουν αμέσως το νέο του ρόλο, ως πατέρας.

Ο Αλέξανδρος και η Λένα σχεδιάζουν να βαπτίσουν τον γιο τους το 2021. Ποιο είναι το όνομα που θα πάρει ο μικρός τους; Η αποκάλυψη στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved