Έρχεται πελαργός... 18 καρατιών για το ερωτευμένο ζευγάρι!
Showbiz

Έρχεται πελαργός... 18 καρατιών για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Το λαμπερό ζευγάρι θα κρατήσει σύντομα στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, απολαμβάνουν, η designer κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη και ο Βελγικής καταγωγής επιχειρηματίας σύζυγός της, Thomas Persy, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Η Αναστασία Καίσαρη που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται και επαγγελματικά στην πιο όμορφη φάση της ζωής της, καθώς οι νέες της δημιουργίες φιγουράρουν ήδη στα κοσμηματοπωλεία Kessaris.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε δύο γάμους, καθώς ο γαμπρός είναι καθολικός. Στον ορθόδοξο, μάλιστα, γάμο τους νεονύμφους τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα. Την παράσταση, πάντως, εκτός από την ομορφιά της νύφης, την ευγένεια του γαμπρού και τη χαρά του Καίσαρη, είχε κλέψει το φαντασμαγορικό δείπνο-πάρτι.

Η δεξίωση έγινε σε πρώην αποθήκη της αμερικανικής βάσης του Ελληνικού, η οποία αναδιαμορφώθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο χαρμόσυνο γεγονός, θυμίζοντας πλατό του Bollywood. Το σκηνικό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και ξεπερνούσε κάθε φαντασία, με φιλαρμονική από την Κέρκυρα, πασαρέλα μοντέλων που ήταν ντυμένα αγγελάκια της Victoria’s Secret και live του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Τη δεξίωση, που άφησε εποχή στην κοσμική Αθήνα, με τους 1.358 καλεσμένους -το ανφάν γκατέ του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και πολιτικού κόσμου- σκηνοθέτησε και χορογράφησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ το ντεκόρ-υπερπαραγωγή δημιούργησαν η Φαίη Βαλλίδη και ο σύζυγός της Γιώργος Αργυρόπουλος.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved