Αντίνοος Αλμπάνης: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά την περιπέτεια της υγείας του
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Φίλιππος αναζητά τον «Ήλιο» του στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, τη στιγμή που ο Αντίνοος Αλμπάνης, που τον υποδύεται, έχει βρει τον δικό του ήλιο ψυχικής ηρεμίας στην προσωπική του ζωή.  

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μοιράστηκε τα συναισθήματα του, τηλεοπτικά και μη.

Ποιος είναι ο Φίλιππος;

«Είναι ένας νέος άντρας, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε μια μητριαρχική οικογένεια, στη σκιά της μητέρας του, η οποία φρόντιζε πάντα να μην του λείπει τίποτα, του στέρησε όμως την ικανότητα να αποφασίζει και να επιλέγει εκείνος για τη ζωή του γιατί πάντα θεωρούσε ότι θα τον έχει κάτω από τις φτερούγες της, ότι θα παίρνει εκείνη τις αποφάσεις γι’ αυτόν. Ο Φίλιππος λοιπόν έχει καταντήσει ένα άβουλο ον, που φοβάται και τη σκιά του, φοβάται να πάρει τη ζωή στα χέρια του και τώρα συνειδητοποιεί πώς πάρα πολλά από όσα έχει επιλέξει δεν είναι δικές του επιλογές, αλλά έχουν γίνει με την καθοδήγηση της μητέρας του».

Η επιστροφή της Λήδας μπορεί να καταστρέψει όσα έχτισε τόσα χρόνια μακριά της;

«Η επιστροφή της σημαίνει την αρχή του τέλους της κατάστασης αυτής, που του είναι δυσάρεστη. Η Λήδα θα τον κάνει να συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί άλλο να ζει έτσι, ότι θα πρέπει να πάψει να "συνεργάζεται" με τη μητέρα του, να μην της επιτρέπει να εμπλέκεται στη ζωή του τόσο άμεσα. Η έλευση της αναζωπυρώνει και τον έρωτα που έχει για εκείνη, έναν έρωτα που φαίνεται πως είναι ανοιχτός λογαριασμός, διότι διεκόπη βίαια με την απομάκρυνση της από την πόλη ενώ φέρνει μαζί της και ένα παιδί, τον καρπό του ερωτά τους. Πλέον διακυβεύεται και η τωρινή του κατάσταση, με τον γάμο και την οικογένεια του».

Σας έχει συμβεί ποτέ να βρεθείτε μπερδεμένος, με αισθήματα για δύο γυναίκες;

«Προς θεού και μακριά από μένα αυτά. Δεν τα μπορώ τέτοια -μπλεξίματα. Εγώ θέλω οι σχέσεις των ανθρώπων να είναι καθαρές, να ξεκινούν και να τελειώνουν εκεί που γνωρίζουν και οι δύο μεριές».

Πως είναι η συνεργασία με την Ντόρα Μακρυγιάννη;

«Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί της και είναι απόλαυση. Είναι ένα σπάνιο πλάσμα, πολύ ταλαντούχο παιδί, πολύ δοτικό, πολύ σοβαρή επαγγελματίας, και με κάνει να νιώθω σιγουριά κάθε φορά που έχουμε γύρισμα μας. Είναι και ένα πολύ λαμπερό κορίτσι».

Παλιά τα καθημερινά σίριαλ τα θεωρούσαν σαπουνόπερες. Τα τελευταία χρόνια μάλλον έχει φύγει αυτή η ταμπέλα.

«Οτιδήποτε έχει καθημερινή προβολή δεν θεωρείται σαπουνόπερα. Ίσως θεωρείται σαπουνόπερα με την έννοια ότι έχει μια πλοκή του αλλάζει και μεταλλάσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, για να κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών... Το γεγονός όμως ότι πια βλέπουμε ηθοποιούς που μέχρι τώρα δεν βλέπαμε σε καθημερινά σίριαλ έχει να κάνει με το ότι έχει αλλάξει τελείως η τηλεοπτική πραγματικότητα. Αυτό που κοιτάζει ένας ηθοποιός δεν είναι αν μια σειρά είναι σαπουνόπερα, αλλά ο χρόνος που δίνεται για την παραγωγή του κάθε επεισοδίου. Εφόσον λοιπόν αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει άμεσα λόγω της οικονομικής κρίσης, εμείς οι ηθοποιοί, αν θέλουμε να είμαστε στην τηλεόραση πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε όσο καλύτερες δουλειές μπορούμε. Εκεί που θα προσπαθούσαμε στο 70%, τώρα πρέπει να προσπαθούμε στο 150% για να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, όχι μόνο για μας, αλλά, και για το κοινό που βλέπει τηλεόραση και επιμένει να στηρίζει τη μυθοπλασία! Ειδικά τελευταία, με το Netflix και τις άλλες πλατφόρμες, ο ανταγωνισμός είναι κάτι το αδιανόητο, γιατί το μάτι του Έλληνα έχει εξοικειωθεί σε ένα επίπεδο παραγωγής τέτοιο, που η ελληνική τηλεόραση πασχίζει πάρα πολύ να πλησιάσει. Θέλω να στηρίξω την ελληνική παραγωγή και να μην κάνω τον κόσμο να αποστρέφεται την τηλεόραση».

Η περιπέτεια της υγείας σας άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε πλέον τη ζωή;

«Είδα τελείως αλλιώς τη ζωή, τελείως αλλιώς τις καταστάσεις, τοποθέτησα εγώ αλλιώς τον εαυτό μου στη ζωή. Αποφάσισα να αγαπάω διαφορετικά ον εαυτό μου, να τον φροντίζω και να του δίνω την προσοχή πού του χρειάζεται. Τίποτε από αυτά που με βασάνιζαν και με βασανίζουν ακόμα και σήμερα δεν είναι ικανό να αρρωστήσει την ψυχή μου. Κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου νια να φροντίζω αυτή τη μηχανή που λέγεται σώμα, ψυχή και μυαλό», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved