Ντόρα Μακρυγιάννη: «Στα ριάλιτι οι γυναίκες υποβαθμίζονται»
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Στα ριάλιτι οι γυναίκες υποβαθμίζονται»

Μπορεί τα γυρίσματα για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» να διαρκούν κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ, η Ντόρα Μακρυγιάννη όμως νιώθει τυχερή.  

"Είναι ανακούφιση να είμαι στην τηλεόραση τη στιγμή που οι περισσότεροι συνάδελφοι μου πλήττονται από βαριά ανεργία" λέει.

«Στην αρχή μάλιστα, όταν μου πρότειναν τον «Ήλιο», κάπως "ντρεπόμουν" που εγώ θα δούλευα και το 70% δεν δουλεύει! Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι άνεργοι. Νιώθω λοιπόν τυχερή που έχω δουλειά και συνεργάζομαι με ανθρώπους όπως ο Αντίνοος, που με κάνει να γελάω χωρίς να μπορώ να σταματήσω» εξομολογείται.

Γνωρίστε μας λίγο την Αλίκη...

«Είναι προσιτή και αγαπητή, προσέχει την οικογένεια της, έχει πολύ καλή σχέση με την πεθερά της και στο μέλλον θα αποδειχτεί πως αυτές οι δύο γυναίκες μοιράζονται κρυμμένα μυστικά. Δεν είναι παθητική, ο τύπος της γυναίκας-δηλαδή που θα δεχτεί αδιαμαρτύρητα τα χτυπήματα της μοίρας. Θα προσπαθήσει για τη ζωή και την οικογένεια της, αλλά ως το σημείο που δεν θίγεται η αξιοπρέπεια της».

Τι μπορείτε να μας πείτε για το μέλλον της;

«Τίποτα! Γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι θα της συμβεί! Γι’ αυτό κιόλας αγχώνομαι. Κάθε φορά που παίρνω στα χέρια μου επεισόδιο, αγωνιώ».

Φέτος έχουμε κα φουλ ριάλιτι, στον αντίποδα της ανόδου της μυθοπλασίας. Πώς το βλέπετε;

«Πράγματι, ενώ έχουμε δυναμικούς γυναικείους ρόλους στα σίριαλ, στα ριάλιτι οι γυναίκες υποβαθμίζονται, κάτι που με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ. Είμαι πολύ κάθετη σε όλο αυτό. Από την άλλη, όμως, πιστεύω πως όσο κάθεσαι και ασχολείσαι και αναλύεις τέτοια φαινόμενα, τόσο τους δίνεις περισσότερη αξία. Δεν θέλω λοιπόν να αναλώνομαι σε τέτοια πράγματα, ούτε να τα συζητώ. Το μόνο που θα πω είναι ότι βλέπω τα νούμερα τους να πέφτουν και ομολογώ πως χαίρομαι! Και θα χαρώ ακόμα περισσότερο αν ο κόσμος, που έχει άλλωστε και την επιλογή, τους γυρίσει την πλάτη και τα νούμερα πέσουν κι άλλο!».

Το ζήτημα της πανδημίας πώς το αντιμετωπίζετε;

«Με τη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορώ να κάνω και πολλά... Παίρνω βέβαια τις απαραίτητες προφυλάξεις και δεν αγκαλιάζω, ούτε φιλάω ξένο κόσμο. Από εκεί και πέρα, όμως, ξέρω πως δεν είναι στο χέρι μου. Ζούμε σε μια πόλη πολυπληθή, όπου τα κρούσματα είναι πολλά. Αναγκαστικά θα μπεις, π.χ., στο μετρό, όπου επικρατεί συνωστισμός, για να πας στη δουλειά σου. Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις; Γι’ αυτό και θεωρώ κάποια πράγματα ουτοπικά. Στην αρχή, την περίοδο της καραντίνας είχα τρομάξει πάρα πολύ. Μέχρι που κατάλαβα ότι δεν γίνεται να ζω με τον φόβο, ούτε να κλειστώ τόσο που να δημιουργήσω στον εαυτό μου φοβίες. Έτσι, αποφάσισα πως δεν θα αφήσω αυτό το πράγμα να με καταπιεί. Θα το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία, γιατί η ζωή πρέπει πάντα να συνεχίζεται».

Και στα γυρίσματα; Τέρμα οι ερωτικές σκηνές;

«Μέχρι πρότινος δεν είχαμε καν ερωτικές σκηνές. Όμως η ζωή συνεχίζεται και στην οθόνη, οπότε επανήλθαν κανονικά. Η παραγωγή βέβαια κάνει συνεχώς τεστ, ελέγχοντας μας πολύ συχνά. Ούτε και εμείς όμως θα πάμε τα βράδια στα μπαράκια, όπως παλιά, γιατί οφείλουμε να προσέχουμε τον εαυτό μας και τους συναδέλφους μας. Γενικά θεωρώ πως στα γυρίσματα είμαστε πιο ασφαλείς απ' ό,τι σε ένα λεωφορείο, που έχει μέσα 80 άτομα!», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved