Σμαράγδα Καρύδη: «Γνωρίζω πολύ καλά το συναίσθημα να μην έχεις καθόλου χρήματα»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Γνωρίζω πολύ καλά το συναίσθημα να μην έχεις καθόλου χρήματα»

Η Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο γεν».

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον κυρίαρχο ρόλο που έχουν τα ριάλιτι φέτος, για τον αν την σόκαρε ο COVID, αλλά και για τις περιόδους που πέρασε δύσκολα οικονομικά.

Στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχουν κυρίαρχο ρόλο τα ριάλιτι. Πώς σου φαίνεται όλη αυτή η μόδα επιστροφής τους;

«Δεν μου αρέσουν καθόλου τα ριάλιτι. Μου είναι αφόρητα. Δεν τα παρακολουθώ. Σίγουρα δεν είναι όλα το ίδιο, όμως, δεν τους αφιερώνω το χρόνο μου. Ούτως ή άλλως βλέπω ελάχιστα τηλεόραση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω μια πολύ γενική εικόνα του τι γίνεται».

Σχεδόν όλοι αναφέρονται στο πώς υποτιμώνται οι γυναίκες στο «Bachelor».

«Γιατί ο άνδρας δεν υποτιμάται; Όλο τo πρόγραμμα είναι χαμηλού επιπέδου».

Πώς περνά μια κλασική ημέρα σου, όταν δεν δουλεύεις;

«Τώρα πια λόγω COVID κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Διαβάζω, μπαίνω αρκετά στο Ίντερνετ, πηγαίνω βόλτες με το σκύλο μου».

Σε σόκαρε όλη αυτή η βία με την οποία ήρθε ο COVID στη ζωή μας;

«Δεν είχα διανοηθεί ποτέ το ενδεχόμενο ότι θα έρθει ένα τέτοιο γεγονός στη ζωή μας. Η πανδημία δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ακόμη και στα πιο δυσοίωνα σενάρια. Αν το δούμε από τη φιλοσοφική οπτική, έχει ενδιαφέρον ότι η ζωή μας εκπλήσσει πάντα. Τώρα δυστυχώς, βιώνουμε μια κακή περίοδο και εύχομαι σύντομα να έρθει μια καλύτερη. Η γενιά μας δεν πέρασε ποτέ κάτι τόσο σκληρό παγκοσμίως. Μακάρι να το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που πρέπει και να το ελέγξουμε καλύτερα».

Προσέχεις;

«Πάρα πολύ. Με μανία. Δεν το έχω πάρει ελαφρά, ούτε αγαπώ τις θεωρίες συνωμοσίας».

Τι σου έμαθε αυτή η αλλοπρόσαλλη χρονιά;

«Διαπίστωσα απόλυτα καθαρά ότι τίποτα είναι δεδομένο. Δεν κάνω μακροχρόνια σχέδια πια».

Σε τρομάζει η κρίση του θεάτρου; Πολλοί αγωγοί θεωρούν πια πως μόνο με το 30% πληρότητας των θέσεων δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν παραστάσεις.

«Mε 30% πληρότητα δεν έχει πραγματικά κανένα νόημα να ανέβει μια παράσταση. Πρέπει να σου πω ότι για να βγάλει τα έξοδά της μια θεατρική παράσταση και να έχει ο παραγωγός το ελάχιστο κέρδος, απαιτείται να υπάρχει πληρότητα τουλάχιστον του 70% των θέσεων. Στο Παλλάς που κάνουν παραστάσεις με τριάντα ηθοποιούς δεν γίνεται να αντεπεξέλθουν στα έξοδα μόνο με 150 θεατές, γιατί τόσο είναι πλαφόν. Είναι τρελό».

Υπήρξαν περίοδοι της διαδρομής σου στις οποίες πέρασες δύσκολα οικονομικά;

«Φυσικά. Στα πρώτα χρόνια της πορείας μου μέχρι να αποφασίσω να κάνω τηλεόραση, γιατί, είχα διάφορες εμπλοκές και προσωπικά μου κολλήματα, πέρασα πολύ δύσκολα οικονομικά. Και οι δύο γονείς είναι ηθοποιοί. Δεν υπήρχε στο σπίτι μου ένα backup να με καλύπτει. Γνωρίζω πολύ καλά το συναίσθημα να μην έχεις καθόλου χρήματα. Πλέον, στην ειδική συνθήκη που βιώνουμε θα πρέπει να βρεθούν λύσεις όχι μόνο για τους ηθοποιούς αλλά και όσους ανθρώπους δουλεύουν γύρω οπό το θέαμα», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved