Η Μαρία Ανδρούτσου στο gossip-tv: Η ψυχανάλυση, τα κιλά και το spoiler για το Έλα στη θέση μου
Showbiz

Η Μαρία Ανδρούτσου στο gossip-tv: Η ψυχανάλυση, τα κιλά και το spoiler για το Έλα στη θέση μου

Η Μαρία Ανδρούτσου δεν χρειάζεται συστάσεις.

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, με σπουδαίες συνεργασίες και πορεία στο χώρο που θα ζήλευαν πολλοί.
Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του MEGA «Σαββατογεννημένες». Μέσα από τη σειρά «Πενήντα πενήντα» όμως όπου υποδύθηκε την Ξανθίππη την έμαθαν οι πάντες.
Φέτος, την απολαμβάνουμε και πάλι ως «Μιράντα» στο «Έλα στη θέση μου» στον ALPHA, που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης για 5η σεζόν.
Η Μαρία Ανδρούτσου, παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλους και για όλα!

Δεν δίστασε να αναφέρει ότι στο παρελθόν έχει κάνει ψυχανάλυση και πλέον βλέπει τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Μίλησε επίσης για την τεράστια αλλαγή στο σώμα της, για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και για πολλά πολλά άλλα.

Ήταν όπως πάντα απολαυστική!

Η Μαρία Ανδρούτσου ως... Μιράντα!

- Αρχικά θέλω να μου μιλήσεις λίγο για τον ρόλο σου στη σειρά Έλα στη θέση μου.


Ο ρόλος μου είναι αυτός που ήταν και την πρώτη χρονιά, η Μιράντα, η οποία επέστρεψε από την Αμερική και βρήκε τον Λεωνίδα παντρεμένο και αναστατώνεται. Με αυτή την επιστροφή δημιουργούνται διάφορα, ενώ η γυναίκα του ζηλεύει πολύ και ανησυχεί.


- Έχεις κοινά στοιχεία με την Μιράντα Ζέρβα την οποία υποδύεσαι;


Δεν θα το έλεγα, όχι. Εγώ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κυνηγήσω έναν άντρα όπως η Μιράντα. Δεν θα ήθελα να κυνηγήσω κάτι με τέτοιο τρόπο. Με τη Μιράντα βέβαια έχουμε ένα κοινό, την αγάπη για τη ζωή. Έχει μια αισιοδοξία και μια φωτεινή ματιά για τη ζωή.


- Ήσουν και παλαιότερα στη σειρά, είχες αποχωρήσει και επέστρεψες. Είχες αποχωρήσει για τις ανάγκες του σεναρίου ή για προσωπικούς λόγους;


Έφυγα λόγω του σεναρίου, όχι για προσωπικούς λόγους. Είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος του ρόλου μου.

Πώς περνάτε στα γυρίσματα;
Στα γυρίσματα περνάμε υπέροχα. Είναι τόσο γνώριμο το περιβάλλον! Με την Υρώ Λούπη ειδικά γελάμε πάρα πολύ όταν έχουμε να κάνουμε και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Φυσικά κουραζόμαστε μιας και είναι μια καθημερινή σειρά αλλά κυλάει πολύ ωραία ο χρόνος.

- Η σειρά προβάλλεται στην τηλεόραση για 5η σεζόν και σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης. Αυτό σε αγχώνει;


Γενικά δεν μπαίνω στη διαδικασία να αγχωθώ για κάτι. Το καθετί έχει την πορεία του και θέλω να τα σκέφτομαι όλα θετικά.


- Τι έχουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς; Δώσε μου ένα spoiler.


Η Μιράντα θα χρησιμοποιήσει τα γυναικεία της όπλα. Με ό,τι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει! (Γέλια).

Θέατρο ή τηλεόραση;
Τα αγαπώ εξίσου. Το καθετί έχει τη χάρη του. Φέτος, αποφάσισα να μην κάνω θέατρο. Δεν είχα κάποια δελεαστική πρόταση κι επίσης τα γυρίσματα της σειράς είναι καθημερινά,πολύωρα και το πρόγραμμα πολύ φορτωμένο. Πάντα θέλω και μου αρέσει να έχω και ένα βράδυ ελεύθερο!



- Ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλους. Εσύ ως ηθοποιός πώς το βιώνεις όλο αυτό; Πώς σου φαίνονται τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τα θέατρα;


Προσπαθούν να κρατήσουν μια ασφάλεια. Κάποια μέτρα έχουν νόημα, κάποια άλλα πάλι όχι. Μια τέτοια κατάσταση είναι για όλους μας μπερδεμένη. Στη σειρά εμείς κάνουμε τεστ συνέχεια! Δεν βάζω όμως τον φόβο στη ζωή μου και ενεργειακά θέλω να τη φορτίσω θετικά.

Στην καραντίνα δεν έκανα τίποτα.


- Πώς πέρασες την περίοδο της καραντίνας;


Ήμουν στο YFSF και γυρίσαμε το τελευταίο επεισόδιο χωρίς κόσμο. Μετά ήρθε η έξαρση του κορονοϊού και σταματήσαμε. Εγώ πρόλαβα και πήγα στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη. Είναι και στην εξοχή και πέρασα πολύ ωραία. Αποφόρτιση, επαφή με τη φύση, τη θάλασσα, βιβλία, διαλογισμό. Μπορεί όλοι να έκαναν δουλειές και ανακαινίσεις, εγώ δεν έκανα τίποτα. Ήμουν σε άλλη φάση.


- Εκτός από ταλέντο στην υποκριτική έχεις ταλέντο και στο τραγούδι. Σε είχαμε δει και στο YFSF κι εκεί μπορούσες να τα συνδυάσεις και τα δύο. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;


Είναι μια πολύ δυνατή εμπειρία γιατί σίγουρα βοηθά το κομμάτι της υποκριτικής αλλά στο τραγούδι δεν ήμουν τόσο έμπειρη και εκεί κλήθηκα να κάνω κάθε βδομάδα να κάνω κάτι καινούργιο. Όλο αυτό δημιουργεί λίγο στρες και θέλει αρκετή δουλειά. Έμαθα όμως πολλά πράγματα! Κι επίσης είναι ωραίο να βγαίνεις σε αυτή τη μεγάλη σκηνή. Η αδρεναλίνη στα ύψη!

Η Μαρία Ανδρούτσου πόζαρε στο φακό λίγο πριν την πρεμιέρα του YFSF όπου συμμετείχε.

- Είσαι αρκετά ενεργή στα social media. Σίγουρα διαβάζεις πολλά σχόλια και μέσα στα θετικά σίγουρα θα έχει υπάρξει και κάτι αρνητικό. Πώς αντιδράς στις αρνητικές κριτικές και σχόλια;


Δεν απαντάω ούτε μπαίνω σε τέτοια διαδικασία. Φυσικά και δεν είναι δυνατόν να αρέσεις σε όλο τον κόσμο. Όταν κάποιος όμως γράφει κάτι αρνητικό είναι ο ίδιος σε μια αρνητική θέση και σε ένα αρνητικό πεδίο. Ένας ευτυχισμένος άνθρωπος που έχει ισορροπία θα πάει να γράψει αρνητικά σχόλια σε κάποιον άλλο; Δεν νομίζω!


- Πώς έχεις καταφέρει να μιλάς για ισορροπία και θετική ενέργεια με τέτοια άνεση και σιγουριά; Η yoga και η γυμναστική που κάνεις θεωρείς ότι σε έχουν βοηθήσει;


Σίγουρα η προσωπική αναζήτηση είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί μου δίνει χαρά. Όλοι κουβαλάμε πράγματα μέσα μας που αυτόματα μπορεί να μας μπλοκάρουν και να μας κάνουν να αισθανόμαστε άσχημα. Με ενδιαφέρει η εξέλιξη και το βλέπω από τον εαυτό μου... Όταν δεν είμαι καλά, είμαι πιο ευαίσθητη και μπορεί να ενοχληθώ περισσότερο από τους εξωτερικούς παράγοντες. Όταν είμαι καλά, όλα είναι θετικά. Και θέλω να είμαι καλά.

Έχω κάνει ψυχανάλυση.


- Έχεις συμβουλευτεί και κάποιον ειδικό;


Βέβαια! Έχω περάσει πολλά χρόνια της ζωής μου έχοντας ένα μόνιμο στρες ενώ είχα όλα τα καλά. Δεν αισθανόμουν καλά μέσα μου. Έχω κάνει και ψυχανάλυση. Έχω κάνει πράγματα αλλά βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να τα κάνω πράξη! Θέλει δουλειά και για τον καθένα μας η διάρκεια είναι διαφορετική.


- Στα social media ποστάρεις φωτογραφίες σου με μαγιό και έχεις τρομερές αναλογίες - κάτι που έχουμε σχολιάσει αρκετές φορές στο gossip-tv.gr- ενώ στο παρελθόν έχεις υπάρξει και με κάποια περιττά κιλά. Πώς κατάφερες να τα χάσεις;


Τα έχω δει και κάνω πάντα και repost. Πάντα κάνετε όμορφα πράγματα και σας ευχαριστώ γι' αυτό! Πράγματι υπήρξα με κάποια κιλά παραπάνω και ήταν μια απόφαση το να τα χάσω! Το να νιώθεις καλά με το σώμα σου, βοηθά και στην γενικότερη ψυχική σου κατάσταση! Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Πρέπει να εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος και να νιώθεις γενικότερα καλά με τον εαυτό σου.

- Το ευρύ κοινό σε είχε γνωρίσει μέσα από τις Σαββατογεννημένες και έπειτα από το Πενήντα Πενήντα. Έχουμε στο μυαλό μας την Ξανθίππη και την Τάμη. Η Μαρία Ανδρούτσου σήμερα δεν έχει καμία σχέση με εκείνες τις ηρωίδες. Τι κάνεις και έχεις αυτή την αψεγάδιαστη εικόνα;


Γενικά ο κόσμος γύρω μας έχει ανάγκη να βάζει ταμπέλες γιατί αισθάνεται ανασφάλεια. Ακόμα κι εμείς στους εαυτούς μας βάζουμε ταμπέλες. Το άγνωστο μπορεί να μας βάλει σε μια δυσκολία και ψάχνουμε την εύκολη λύση. Εγώ στη ζωή μου αυτό δεν το ενστερνίζομαι και πιστεύω ότι όλα μπορείς να τα αλλάξεις. Και την εικόνα σου και το επάγγελμά σου και ό,τι θες. Εγώ έχω αλλάξει τη διατροφή μου αλλά και τις σκέψεις μου. Όταν δεν είμαστε καλά εκκρίνουμε τοξίνες. Πιστεύω ότι η ενασχόλησή μου με την εσωτερική εξέλιξη, βοηθά και στην εξωτερική μου εικόνα.
Επίσης, κάνω γυμναστική, προσέχω το πρόσωπό μου, βάζω τις κρέμες μου! Μεγαλώνοντας πιστεύω ότι γράφεται στο πρόσωπό μας και στο σώμα μας ο εσωτερικός μας κόσμος.
Όπως λέει και ο Καζαντζάκης «Να μάχεσαι για τη νεότητά σου μέχρι τα βαθιά γεράματα».


- Αυτό είναι και το μότο σου;


Ναι! Όταν το διάβασα έλεγα «Τι είπε ο άνθρωπος!».


- Η αδερφή σου, Θωμαΐς Ανδρούτσου, είναι μια εξίσου αγαπητή ηθοποιός. Πρόσφατα, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι έχει αποσυρθεί από το θέατρο. Πώς πήρε αυτή την απόφαση και ποια είναι η σχέση σας;


Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή και την εξελίσσουμε! Εγώ της είπα να κάνει αυτό που νιώθει και τίποτα άλλο! Το νόημα είναι να είσαι ένα φωτεινό και χαρούμενο άτομο. Και να είσαι εξίσου φωτεινός και χαρούμενος και για τους γύρω σου. Το τι επάγγελμα κάνεις δεν παίζει κανέναν ρόλο και είναι δευτερεύον. Αν σε αυτή τη φάση της ζωής της, η ενασχόλησή της με το breathwork της δίνει το δρόμο προς τη χαρά και τον δρόμο να βοηθήσει και να εργαστεί και με άλλους ανθρώπους γι' αυτό τον σκοπό, εγώ μόνο «ναι» θα μπορούσα να πω!

Η Μαρία Ανδρούτσου με την αδερφή της.

- Τα κανάλια έκαναν και πάλι στροφή στη μυθοπλασία. Πώς σου φαίνεται αυτό;


Αυτό το γεγονός μου φαίνεται μόνο ευχάριστο. Περάσαμε μια δεκαετία λίγο δύσκολη. Κάπως διαλύθηκαν τα πράγματα. Είναι πάρα πολύ αισιόδοξο να γίνονται σειρές, να έχουν οι ηθοποιοί δουλειά και όλοι οι άνθρωποι φυσικά που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
Ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και αυτό είναι μόνο ευχάριστο.

Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική.


- Η άποψή σου για τα ριάλιτι; Πολλοί συνάδελφοί σου τα κατακεραυνώνουν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν τα βλέπω. Δεν είναι του ενδιαφέροντός μου και δεν θέλω και να τα κρίνω. Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική, δεν την θέλω στη ζωή μου. Σκέψου πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος αν δεν κάναμε κριτική. Κάνουμε κριτική μέχρι και στον εαυτό μας. Δεν θέλω να βάζω ταμπέλες. Αν κάτι δεν είναι του ενδιαφέροντός μου απλά δεν θα το δω. Μέχρι εκεί και το κάνω αυτό πολύ συνειδητά. Φυσικά και δεν μου αρέσουν όλα αυτά που βλέπω γύρω μου αλλά δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κρίνω.


- Εσύ κρατάς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι κάτι που απλά έτυχε ή είναι επιλογή σου;

Δεν είναι τυχαίο αλλά ξέρω ότι αν θες να αποφύγεις να πας σε ένα μέρος που έχει κάμερες, το κάνεις! Απλά δεν πας. Δεν πολυθέλω κιόλας για να είμαι ειλικρινής.. Αν δεν θέλω να γίνω θέμα την επόμενη ημέρα δεν θα πάω σε λαμπερά εγκαίνια για παράδειγμα στα οποία γνωρίζω πως θα έχει φωτογράφους. Θα πάω στην παραλία να περπατήσω με τα αθλητικά μου, θα πάω στη γειτονιά μου να φάω!


- Αυτή την περίοδο σε τι φάση είσαι;


Κάνω αυτό που με κάνει χαρούμενη! Είμαι σε αυτή τη διαδικασία της ζωής μου και αυτό είναι το νόημα, να είσαι ένας άνθρωπος φωτεινός και καθαρός για εσένα και τους γύρω σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved