Βίκυ Χατζηβασιλείου: Απαντά στη σύγκριση της νέας της εκπομπής με το "Πακέτο"
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Απαντά στη σύγκριση της νέας της εκπομπής με το "Πακέτο"

H Βίκυ Χατζηβασιλείου συνεχίζει να φέρνει κοντά ανθρώπους μέσα από τη νέα της εκπομπή στο Open «Γράμμα για σένα».

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε αν θα έχει διαφορές από το «Πάμε πακέτο», ενώ σχολίασε τις αλλαγές που έχει φέρει ο COVID και στην τηλεόραση.

Ο COVID νομίζω ότι έχει επηρεάσει πολύ και τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Είμαστε υπό το καθεστώς του κορονοϊού. Ο COVID ρυθμίζει τη ζωή μας και τις δουλειές μας πια. Συντονιζόμαστε με τις δικές του εντολές. Έχουμε περάσει σε έναν τρόπο ζωής που δεν είναι της επιλογής μας. Πέραν του ότι κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή το υπέρτατο αγαθό της ζωής και της υγείας, έχουμε υπό αίρεση την ελευθερία μας.

Το «Γράμμα για σένα» θα έχει διαφορές από το «Πάμε πακέτο»;

Επί της ουσίας η βάση είναι κοινή. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε σε επαφή ανθρώπους που για κάποιο λόγο δεν είναι πια κοντά, θα αποκαταστήσουμε σχέσεις. Θέλω να κάνω αλλαγές. Δεν ξέρω τι θα μου επιτρέψει η νέα συνθήκη ζωής που ονομάζεται COVID.

Αναθεώρησες πράγματα την προηγούμενη χρονιά;

Αντιλήφθηκα πως ό,τι δύσκολο έρχεται είναι μια διαδρομή προς τη σοφία. Αυτός είναι ο προορισμός του ανθρώπου. Είναι νομοτελειακό ότι χωρίς δυσκολίες δεν εξελισσόμαστε.

Τι θεωρείς ότι κέρδισες από το «Just the 2 of us»;

Την επαφή με τη μουσική. Είναι ένα υπέροχο από μόνο του γεγονός. Επίσης, κέρδισα την επίγνωση ότι τελικά έχω καλή φωνή, ενώ δεν το ήξερα, και την απόφασή μου ύστερα απ’ αυτήν τη συμμετοχή να ασχοληθώ πιο σοβαρά με τη μουσική και να διδαχθώ. Γι’ αυτό πριν από λίγες ημέρες γράφτηκα στο Ωδείο Αθηνών, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved