Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με το τέλειο outfit για το φετινό φθινόπωρο! Νέες φωτό!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με το τέλειο outfit για το φετινό φθινόπωρο! Νέες φωτό!

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να απέχει πλέον από την τηλεόραση, όμως δεν μένει μακριά από τις τελευταίες τάσεις της μόδας που φέτος της πηγαίνουν πολύ. 

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε πρωί πρωί τρεις υπέροχες νέες φωτογραφίες της με ένα υπέροχο outfit που είναι η τελευταία λέξη της μόδας για το φετινό φθινόπωρο.

Πρόκειται για το τέλειο bantage φόρεμα το οποίο συνδύασε με άψογο κοντό δερμάτινο σακάκι.

Ο συνδυασμός είναι ο τέλειος για τη φετινή σεζόν και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Ελένη, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, δείχνει πλέον να απολαμβάνει ακόμα περισσότερα από ό,τι παλιότερα τα Σαββατιάτικα πρωινά της τα οποία φυσικά και αφιερώνει αποκλειστικά στην οικογένειά της.

Είναι συνήθειες που της έχουν λείψει και που θέλει να χορτάσει πριν πάρει οριστικά αποφάσεις για το επόμενο σημαντικό επαγγελματικό της βήμα. Έχοντας αποδείξει πως τίποτα δεν κάνει τυχαία, η Ελένη δείχνει να έχει ανάγκη, προσωρινά τουλάχιστον, να ζήσει τις οικογενειακές στιγμές που τόσο της είχαν λείψει λόγω πολλών ωρών δουλειάς και ύστερα θα αποφασίσει πώς θα πορευτεί επαγγελματικά μιας και η ίδια γνωρίζει πως έχει πολλά να δώσει.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε με το τέλειο styling που έκανε σήμερα το πρωί μόνη της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved