J2US: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τη Σταυροπούλου! "Σφάχτηκε" και με την Ευρυδίκη on air!
Showbiz

J2US: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τη Σταυροπούλου! "Σφάχτηκε" και με την Ευρυδίκη on air!

J2US: Η χθεσινή γκάφα της Βίκυς Σταυροπούλου να αποκαλέσει τον Τριαντάφυλλο, Γαρύφαλλο, έχει κάνει έξαλλο τον τραγουδιστή ο οποίος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του. 

Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το λαμπερό σόου χθες το βράδυ και μαζί βρέθηκαν στο πλατό του Έλα χαμογέλα για τις πρώτες δηλώσεις και εντυπώσεις τους.

Ο τραγουδιστής, αν και είπε πως όλα... είναι καλά, στην πορεία της συζήτησης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την "γκάφα" της Βίκυς Σταυροπούλου λίγο μετά την εμφάνιση του ζευγαριού στο stage του Just the two of us να τον αποκαλέσει Γαρύφαλλο.

Μπορεί η ηθοποιός και κριτής του σόου να του ζήτησε χίλιες φορές συγγνώμη, όμως ο ίδιος δεν έδειξε να τη δέχεται στην ουσία, αφού λίγο μετά έκανε δηλώσεις που αποδείκνυαν την ενόχλησή του.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου για το όλο θέμα, ο τραγουδιστής έκανε λόγο για το bullying που όπως είπε δέχεται από τους συντελεστές του J2US αναφερόμενος βέβαια στο όλο θέμα που δημιούργησε, άθελά της, όπως φάνηκε, η Βίκυ Σταυροπούλου. Εμμέσως, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και στο "επεισόδιο" με τη Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του σόου κατά το οποίο ο ίδιος δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν η κριτής τού είπε ότι δεν ήξερε τι κάνει τα τελευταία χρόνια. Σχόλιο που έδειξε να τον ενοχλεί πολύ. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής:

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα που ο Τριαντάφυλλος είναι πλέον και εκτός παιχνιδιού. Όπως φαίνεται ούτε με την Ευρυδίκη η χημεία ήταν πολύ καλή αφού η τελευταία δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Open ότι αν ο Κοκλώνης την καλούσε ξανά στο σόου δεν θα επέλεγε τον Τριαντάφυλλο αλλά τον Χολίδη καθώς ο χαρακτήρας του πρώτου είναι πολύ εκρηκτικός.

Δείτε όσα είπε η Ευρυδίκη για εκείνον και ήρθαν σε αντιπαράθεση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved