Η Πηγή Δεβετζή στο gossip-tv: «Ήμουν τυχερή. Πέρασα πολύ ελαφρά τον κορονοϊό»
Showbiz

Η Πηγή Δεβετζή στο gossip-tv: «Ήμουν τυχερή. Πέρασα πολύ ελαφρά τον κορονοϊό»

Το απόγευμα της Παρασκευής (9/10) η Πηγή Δεβετζή είχε ανακοινώσει ότι κόλλησε κορονοϊό.

Είχε τρομερό πονοκέφαλο και άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έκανε το τεστ και βγήκε θετικό.

Λίγες ημέρες μετά η Πηγή Δεβετζή, μιλώντας στο gossip-tv.gr, αναφέρει ότι πλέον είναι καλά και μάλιστα από τις πρώτες κιόλας ημέρες τα συμπτώματα είχαν υποχωρήσει.

  • Πώς είσαι τώρα;

Είμαι πολύ καλά. Από την Πέμπτη έχω βγει στον έξω κόσμο μετά από 15 ημέρες. Έκανα πάλι το τεστ αλλά δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα.

Κανονικά βέβαια δεν έπρεπε να κάνω. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ανοσία και αντισώματα. Δεν χρειάζεται κάποιος που έχει νοσήσει να κάνει τεστ μετά από 14-15 ημέρες. Πήγα και το έκανα έτσι!

Τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα γιατί είναι σε δεύτερη μοίρα-και είναι λογικό-μιας και υπάρχουν πολλά κρούσματα και ασχολούνται κυρίως με αυτά. Από βδομάδα φαντάζομαι θα βγουν.

Έχεις ξεπεράσει τα συμπτώματα;
Εγώ έχω ξεπεράσει τα συμπτώματα από την πρώτη εβδομάδα. Τη δεύτερη βδομάδα που έκατσα στο σπίτι μου δεν είχα τίποτα. Καθόμουν σπίτι και μπορούσα να βγω έξω άνετα. Φυσικά και ακολούθησα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού μου και κάθισα 14 μέρες μέσα. Τη δεύτερη βδομάδα δεν είχα τίποτα.
  • Τι συμπτώματα είχες;

Είχα πονοκέφαλο αλλά ακόμα και αγευσία που είχα που ο γιατρός μου είπε ότι κρατάει από 2 βδομάδες έως και μήνα, εγώ την είχα τρεις μέρες. Μου είπε μάλιστα ότι ήμουν πολύ τυχερή. Είναι ό,τι χειρότερο να μη μυρίζεις και να μην έχεις γεύση. Το πέρασα πάρα πολύ ελαφρά και μακάρι όσοι κολλήσουν να το περάσουν έτσι.

Ευτυχώς δεν κόλλησα κανέναν.

  • Εσύ ήσουν μόνη όλες τις ημέρες;

Ναι ήμουν μόνη μου και δεν ήθελα να έρθει και κανείς να τον κολλήσω. Μιλούσα συνέχεια με τους φίλους μου. Και η μαμά μου είναι στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί με έπαιρναν τηλέφωνο. Από αυτούς που συναστράφηκα δεν κόλλησε ευτυχώς κανένας. Έκαναν το τεστ και βγήκαν όλα αρνητικά.

  • Εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμα από πού μπορεί να κόλλησες...

Όχι. Πιστεύω ότι μπορεί να το κόλλησα από κάποια επιφάνεια. Να ακούμπησα κάπου και να έβαλα ασυναίσθητα το χέρι στα μάτια ή στο στόμα. Δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι τόσο ύπουλο που κολλάει χωρίς να το καταλάβεις. Εγώ γενικά πρόσεχα και φορούσα και μάσκα. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ευτυχώς που ειδοποίησα εγκαίρως όλα τα άτομα με τα οποία συναναστράφηκα και ευτυχώς δεν κόλλησα και κανέναν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved