Μενεγάκη: Όλες οι φώτο από το πάρτι γενεθλίων και ο διάλογος με τα παιδιά της
Showbiz

Μενεγάκη: Όλες οι φώτο από το πάρτι γενεθλίων και ο διάλογος με τα παιδιά της

H Ελένη Μενεγάκη γίνεται 51 ετών και ήδη γιόρτασε τα γενέθλιά της!

Η παρουσιάστρια έσβησε τα κεράκια της στον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα της Άνδρου έχοντας στο πλευρό της όλη την οικογένειά της.

Στο νησί ήταν και τα τέσσερα παιδιά της, ο σύζυγό της, Μάκης Παντζόπουλος η μητέρα της, ο αδερφός της και φυσικά τα πεθερικά της.

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανε ένα υπέροχο πάρτι για την οικογένειά της με αφορμή τα γενέθλιά της, που είναι στις 29 Οκτωβρίου, αλλά και τα γενέθλια που είχε ο αδερφός της στις 24 Οκτωβρίου και του γιου της Άγγελου, που είναι σε ένα σχεδόν μήνα.

«Χρόνια μας πολλά, αν και οι δυο τα γιορτάζουμε λίγο νωρίτερα και ο ένας μια μέρα αργότερα. @teomisokalos 24/10 #eleni 29/10 @aggeloslatsios 30/11» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram. Και τόσο ο Άγγελος όσο και ο Θοδωρής έκαναν repost τη φωτογραφία της Ελένης!

Δείτε τις φωτογραφίες από το ξεχωριστό Σαββατοκύριακο της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα αλλά και τα μηνύματα των παιδιών της, Άγγελου και Λάουρας Λάτσιου στο Instagram για τα γενέθλιά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved