Υπάρχει κάποιος που πρόσεξε και το μήνυμα της Στικούδη στην topless φωτό της;
Showbiz

Υπάρχει κάποιος που πρόσεξε και το μήνυμα της Στικούδη στην topless φωτό της;

Δύσκολη απάντηση αλλά όλο το νόημα σε αυτή τη φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη ήταν στο μήνυμά της και όχι στην εικόνα.

Δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά που βλέπουμε αποκαλυπτική φωτογραφία της αλλά αυτή τη φορά δεν το έκανε τυχαία, ούτε για να γεμίσει likes, ούτε για να σε κάνει να «χαζέψεις» το υπέροχο κορμί της.

Αυτή τη φορά το έκανε για να περάσει το μήνυμά της.

Ένα μήνυμα που πολλές φορές έχει υποστηρίξει με σθένος. «Να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, όπως κι αν είναι», αυτό είναι το νόημα πίσω από τη σέξι φωτογραφία της Κατερίνας.

«Δεν υπάρχει άσχημος άνθρωπος αλλά απεριποίητος ! Ναι αυτό πίστευα πάντα ! Αγάπησε τον εαυτό σου , φρόντισε τον κι αν σε ενοχλεί κάτι προσπάθησε να γίνεις καλυτερος .. όχι μόνο σε ότι αφορά την εικόνα σου αλλά και την ψυχή σου ! @dermapro.gr #dermapro #beauty #therapy #feelgood #feelsexy #sexy #loveyourself», έγραψε η ίδια.

«Στο παρελθόν, υπήρχε και bullying όσον αφορά το shape, το σώμα, τις καμπύλες, τα κιλά μιας γυναίκας και ενός άνδρα, αντίστοιχα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό στις μέρες μας αρχίζει να περιορίζεται», δήλωσε πρόσφατα η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved