Showbiz

Αμαρυλλίς: Προσβλήθηκε από κορονοϊό και παραδέχεται: «Δεν έχω επανέλθει ακόμα 100%»

Η Αμαρυλλίς, αν και ήταν από τα πρώτα θύματα του κορονοϊού στην ελληνική σόουμπιζ δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι σήμερα, όμως το αποκάλυψε η ίδια στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα ο οποίος ως γνωστόν βρίσκεται σε καραντίνα, περνώντας με ελαφρά συμπτώματα την ίδια ασθένεια. 

Στην εκπομπή “Number1 Radioshow» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Έλενα Κώνστα, μίλησε η Αμαρυλλίς. Αποκάλυψε πως είχε περάσει κορονοϊό τον περασμένο Ιούλιο, χωρίς να το μάθει κανείς και μάλιστα ταλαιπωρείται ακόμα, αφού την κρατάει μακριά από τη γυμναστική, που τόσο αγαπάει.

Μίλησε για το νέο της τραγούδι «Προς το παρόν» που της έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης, αποκαλύπτοντας πως το είπε μια κι έξω, ενώ έχει να τραγουδήσει ζωντανά από τις 8 Μαρτίου!

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Είναι και για μένα ένα ξεχωριστό τραγούδι. Μόλις το άκουσα, μου τσίγκλησε μια εσωτερική χορδή που σου δημιουργεί εικόνες και συναισθήματα. Είχα και την περιέργεια να δω αν θα ταιριάξω με το στίχο και τη μελωδία. Μπήκα στο στούντιο, το τραγούδησα με την πρώτη, για αυτό το λόγο κρατήσαμε και τη φωνή του demo. Μας άρεσε αυτή η στιγμή, δεν θέλαμε να το ξανατραγουδήσω.

Δηλαδή, αυτό που ακούμε στο ραδιόφωνο, είναι το…demo σου;

Α: «Είναι το demo μου και φαντάσου ότι είναι το πρώτο demo, δηλαδή το είπα μια φορά και αν κάναμε 1-2 διορθώσεις σε κάποια σημεία».

«Τελευταία φορά που τραγούδησα ήταν 8 Μαρτίου, την ημέρα της Γυναίκας. Ήταν η τελευταία ημέρα που μας επέτρεπαν να τραγουδήσουμε. Είναι απίστευτο. Μου λείπει πάρα πολύ. με λυπεί πολύ όλη αυτή η κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Πρέπει να είμαστε ασφαλείς και να ακούμε αυτά που μας λένε οι ειδικοί. Είναι λίγο περίεργα και με τα μέτρα, μπορεί και να σου κάψουν τον εγκέφαλο. Είναι βέβαια πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει…Δεν είμαι εγώ εδώ για να κρίνω κανέναν. Με στενοχωρεί πολύ.

Ο δικός μας ο κλάδος έχει τεράστιο πρόβλημα… Δεν φοβόμαστε, αλλά θέλει προσοχή. Δεν έχω πανικοβληθεί. Εγώ πέρασα τον κορονοϊό τον Ιούλιο. Σχετικά ανώδυνα, είχα συμπτώματα αρκετά, δεν με χτύπησε στο αναπνευστικό μου ευτυχώς. Είχα υψηλό πυρετό, ανοσμία και αγευσία, η οποία δεν έχει επανέλθει ακόμα στο 100%. Θέλει προσοχή. Εγώ ακόμα δεν έχω μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής από τον Ιούλιο. Από όταν αρρώστησα και μετά, ακόμα είμαι λίγο πιο νωχελική.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved