Εβελίνα Νικόλιζα: Το σχόλιο που την εκνεύρισε και έχασε την ψυχραιμία της
Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: Το σχόλιο που την εκνεύρισε και έχασε την ψυχραιμία της

Η Εβελίνα Νικόλιζα  παραχώρησε κοινή συνέντευξη με τον σύντροφό της Κλεάνθη Κωνσταντινίδη.

Οι δύο τους μίλησαν για το πώς αντιδρούν στα σχόλια που δέχονται στο διαδίκτυο, ενώ η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα κιλά που την ταλαιπωρούν.

Στα κακόβουλα σχόλια πως απαντάς;

Ε.Ν. Δεν απαντώ ποτέ στη βία με βία. Κάποιοι παίρνουν χαρά, μειώνοντας άλλους. Καταρχήν εννοείται πως σχόλια αρνητικά έχω, ωστόσο είμαι τυχερή που δεν είναι πολλά. Συνήθως τα σχόλια έχουν να κάνουν με τα κιλά μου ή επειδή τους δείχνω πολλά πράγματα από την προσωπική μου ζωή, έχουν τη δική τους άποψη σε διάφορα θέματα, σε πράγματα ή καταστάσεις που δείχνω και απλά δεν συμφωνούν.

Ποιο σχόλιο ήταν αυτό που θυμάσαι πιο έντονα;

Ε.Ν. Κοίτα, εγώ είμαι πάντα άνθρωπος χαμογελαστός και ευγενής ακόμα και όταν νευριάζω. Δεν θα με δεις να κοκκινίζω και να βγάζω φωτιές. Σφάζω με το γάντι. Ένα, λοιπόν, σχόλιο που με εκνεύρισε πολύ, έχασα λίγο την ψυχραιμία μου και ίσως λιγάκι να ζήλεψα ήταν όταν κάποια έγραψε στον Κλεάνθη «τι την θέλεις αυτή, πως είναι έτσι, εσύ είσαι ωραίο παιδί και γιατί κάθεσαι μαζί της;».

Η αντίδραση σου Κλεάνθη;

Τέλος, την μπλόκαρα. Δεν θα έμπαινα ποτέ στη λογική να απαντήσω σε άτομα κομπλεξικά.

Εβελίνα μίλησες για το θέμα των κιλών σου. Γιατί να ενδιαφέρει κάποιον πόσα κιλά έχει ο you tuber που παρακολουθεί;

Οι απαντήσεις που λαμβάνω όταν αυτό ακριβώς τους ρωτάω και εγώ, είναι πως «εφόσον Εβελίνα εκτίθεσαι, θα δέχεσαι και τη θετική αλλά και την αρνητική κριτική». Αυτό που τους κάνει να μιλήσουν άσχημα είναι η σιγουριά που είναι πίσω από ένα πληκτρολόγιο, ενώ στον δρόμο δεν το κάνουν.

Από μικρή σε ταλαιπωρούσαν τα κιλά;

Ε.Ν. Μου αρέσει το φαγητό, γιατί να το κρύψω. Έχω φτάσει σε ένα επίπεδο που πρέπει να το μαζέψω όμως κάποια στιγμή. Με το να μην το συζητάμε σαν να είναι ταμπού το να έχεις παραπάνω κιλά ή να έχεις λιγότερο από το κανονικό, δεν βοηθά κανέναν. Ξέρεις τι είναι να προχωράς με την κάμερα και στο μοντάζ να ακούς λαχανιασμένη την ανάσα σου ή να πας να βάλεις το εσώρουχο και ξαφνικά να συνειδητοποιείς πως πλέον δεν σου μπαίνει και δεν σου κουμπώνει το σουτιέν; (γέλια). Εγώ παιδί μου τελικά έχω καταλήξει πως είμαι κινούμενο ακορντεόν. Παίρνω-χάνω. Στην καραντίνα το τερμάτισα. Πήρα αρκετά. Έχω κάνει και σχετικό βιντεάκι για το πως πήρα τριανταπέντε κιλά. Βέβαια, παλαιότερα είχα κάνει ένα άλλο για τo πώς έχασα αλλά και ακόμα ένα που λέω τι να μην κάνετε και να μη λέτε στους ανθρώπους που έχουν παραπανίσια κιλά και να μην ασχολείστε για το τι τρώμε και πόσο τρώμε. Μα την μπουκιά από το στόμα τους πήραμε;

Ωστόσο, από όσο σε έχω παρακολουθήσει, Εβελίνα δεν έχεις ιδέα από μαγείρεμα. Τίποτα όμως;

Ε.Ν. Σχεδόν τίποτα! Δεν το έχω καθόλου με αυτό το σπορ! Είναι ένα μελανό σημείο αυτό. Άνθρωπος που λατρεύει το φαγητό να μην ξέρει να μαγειρεύει. Ούτε η μαμά μου μαγειρεύει, ενώ ο μπαμπάς μου φτιάχνει απίθανα φαγητά και ο αδερφός μου είναι σεφ. Οσο ζούσα στο σπίτι με τους δικούς μου πάντα όλοι είχαμε τη σιγουριά ότι ο μπαμπάς ή ο αδελφός μου θα μας έχουν ένα πιάτο εξαιρετικό φαγητό καθημερινά, οπότε δεν θα μείνουμε νηστικές, οπότε σκεφτήκαμε «που να καθόμαστε τώρα εμείς να μαθαίνουμε;» Εγώ και η μαμά την κουζίνα τη βλέπουμε από μακριά ..συνήθως, είπαν στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved