Η Καλομοίρα φωτογραφίζεται με την Britney και σχολιάζει τη συνέντευξή της
Showbiz

Η Καλομοίρα φωτογραφίζεται με την Britney και σχολιάζει τη συνέντευξή της

Πριν λίγες ημέρες η Britney Spears έδωσε για πρώτη φορά συνέντευξη στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι από Έλληνες καλλιτέχνες γνωρίζει την Καλομοίρα, την Παπαρίζου, το Ρουβά και τη Νάντια Μπουλέ καθώς και ότι αγαπημένο της τραγούδι είναι το «Secret Combination».


Μόλις το διάβασε αυτό το Καλομοιράκι ενθουσιάστηκε και έσπευσε να ανεβάσει στο site της μια φωτογραφία που είχε βγάλει με την pop star, της οποίας και είναι μεγάλη θαυμάστρια, πριν εκείνη ασχοληθεί με το τραγούδι καθώς και να σχολιάσει τη συνέντευξη.






Η Καλομοίρα συγκεκριμένα έγραψε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για τη συνέντευξη της Britney στο tralala. Νιώθω χαρούμενη και είναι τιμή μου που με ξέρει και της αρέσει το Secret Combination. Είμαι φαν της από τότε που έβγαλε τον πρώτο της δίσκο μάλιστα είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω μια φορά backstage σε μία συναυλία της στο Long Island, NY (πριν ξεκινήσω να τραγουδάω επαγγελματικά) και ήταν πολύ γλυκιά. Την αγαπώ!!!».





Επίσης, βλέπουμε την Καλομοίρα Σαράντη, να είναι στο πάρτι που έγινε για το βιβλίο "If You Loved Me, You'd Think This Was Cute" του φίλου της Νικ Γαλιφιανάκη. Έπειτα αγόρασε μαι φωτογραφία που ζωγράφισε ο σχεδιαστής Νικ, ειδικός στα καρτούν. Σε επόμενο στιγμιότυπο, η Καλομοίρα γίνεται μέλος στο πρόγραμμα "Spartans & Olympians Family Restaurants" όπου βοηθάει παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Συλλέγει πυτζάμες και τις μοιράζει στα παιδιά, κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη.





Και τέλος, βλέπουμε την Καλομοίρα να φωτογραφίζεται με τον Anthony Anderson. «Ήμουν στην επιστροφή από τον μήνα του μέλιτος και έτυχε να κάθομαι με τον Anthony Anderson στον αεροπλάνο. Ήταν τόσο καλός. Πολύ cool τύπος!», γράφει η Καλομοίρα. πηγή: kalomoira.com
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved