Μαρίνα Παντζοπούλου: Οι φώτο της 5χρονης κόρης της Μενεγάκη που έγιναν viral
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Οι φώτο της 5χρονης κόρης της Μενεγάκη που έγιναν viral

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τρελή αδυναμία στο μικρότερο παιδί της, την 5χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφία της πανέμορφης μικρής κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, άλλοτε μαζί, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τα αδέρφια της και φυσικά τα σχόλια και τα likes αμέτρητα από φίλους και θαυμαστές της παρουσιάστριας.

Η μικρή Μαρίνα άρχισε να φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

H Ελένη Μενεγάκη μετά την πρώτη μέρα στο σχολείο που τη συνόδευσε, πόσταρε πριν από λίγες μέρες μία φωτογραφία της Μαρίνας της στο instagram, που η μικρή απεικονίζεται να έχει κλέψει τις ψηλοτάκουνες γόβες της μαμάς της και ποζάρει με νάζι...

Με αφορμή λοιπόν την πρόσφατη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με την πεντάχρονη κόρη της, συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες της τρισχαριτωμένης Μαρίνας Παντζοπούλου που έχουν γίνει viral και σας τις παρουσιάζουμε... δείτε τες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved