The Bachelor: Οι καταγγελίες για στημένη πτώση από το άλογο και η θέση του Alpha
Showbiz

The Bachelor: Οι καταγγελίες για στημένη πτώση από το άλογο και η θέση του Alpha

The Bachelor: Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί έντονα στο διαδίκτυο -και όχι μόνο- η είδηση ότι κέντρο Ιππασίας στον οποίο έγιναν γυρίσματα του ριάλιτι αγάπης, καταγγέλλει ως στημένα κάποια πλάνα. 

Όλα ξεκίνησαν μετά το επεισόδιο που προβλήθηκε σε ιππικό όμιλο της Αττικής όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε με κάποιες από τις κοπέλες -τη Σία, τη Ραφαέλα, τη Βίβιαν και την Αναστασία- για να απολαύσουν μία βόλτα με άλογο.

Όπως έδειξε όμως στο επεισόδιο, λίγο πριν ολοκληρώσουν τη βόλτα τους, το άλογο της Ραφαέλας αφηνίασε, κλώτσησε εκείνο του Παναγιώτη που βρισκόταν ακριβώς από πίσω με αποτέλεσμα τόσο η νεαρή κοπέλα όσο και ο Παναγιώτης να πέσουν από τα άλογά τους.

Μάλιστα αμέσως μετά στο επεισόδιο είδαμε τον Παναγιώτη να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από διασώστρια και λίγο αργότερα, τη Ραφαέλα να φεύγει με ασθενοφόρο για το πλησιέστερο νοσοκομείο.

Δύο μέρες μετά και οι δύο ήταν καλά και επέστρεψαν μαζί από το νοσοκομείο στη βίλα όπου διαδραματίζεται το ριάλιτι για να συνεχιστεί κανονικά.

Δείτε την επιστροφή τους στο παρακάτω βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CGssoZ4HD-h

Μέχρι εδώ θα ήταν όλα καλά, αν προηγουμένως το κέντρο Ιππασίας στον Μαραθώνα δεν είχε καταγγείλει την παραγωγή για στημένη πτώση, ανακοινώνοντας μάλιστα πως έχει ήδη κινηθεί νομικά για το όλο θέμα. Συγκεκριμένα, το Κέντρο Ιππασίας στην επίσημη σελίδα του στο Facebook έκανε την εξής ανάρτηση:

«Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή. Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.»

Τι απαντά όμως η άλλη πλευρά, ο Alpha για το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί; Σε επικοινωνία του gossip-tv με το κανάλι η απάντηση είναι η εξής:

«Δεν έχει έρθει καμία επίσημη καταγγελία από κανέναν ιππικό όμιλο στον Alpha. Το ατύχημα έχει συμβεί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved