Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε με νέο λουκ! Ο Πατριαρχέας είναι πλέον ένας... άλλος!
Showbiz

Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε με νέο λουκ! Ο Πατριαρχέας είναι πλέον ένας... άλλος!

Τι σου είναι τελικά η αλλαγή στο λουκ; Μπορεί να αλλάξεις τόσο που να μην είσαι πλέον αναγνωρίσιμος!

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Θανάση Πατριαρχέα ο οποίος ξύρισε μούσι και μουστάκι, απαλλάχθηκε από τα πολλά μαλλιά και πλέον είναι ένας... άλλος!

Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο σημαντικές παραστάσεις της Αθήνας, την παράσταση ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ που ανεβαίνει στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ, των Θεατρικών Επιχειρήσεων Μαροσούλη, που κάνει πρεμιέρα απόψε πλέον είναι τελείως διαφορετικός από ό,τι τον είχαμε συνηθίσει στις πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Πριν από μερικές ημέρες, ο ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης Την Πέμπτη, κύριε Γκρην όπουπρωταγωνιστούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η αλήθεια είναι ότι πολλοί ήταν εκείνοι που δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν.

Στο πλευρό του η σύντροφός του και μητέρα του μωρού που απέκτησε πριν από λίγους μήνες, η Βίβιαν Δράκου και μάλλον εκείνη ήταν που πρόδιδε την παρουσία του εκεί. Τόσο μεγάλη είναι πλέον η αλλαγή στην εμφάνισή του. Αρκεί να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από πρόσφατες εμφανίσεις του για να το διαπιστώσετε και εσείς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved